B&B De Weide Wereld, Beernem

Prachtig ecologisch Landhuis!

De weide Wereld is gelegen in het natuurgebied 'Beverhoutsveld' op 9 km van Brugge. Het ecologisch gerenoveerd landhuis straalt charme, rust, sfeer en warmte uit. Eventjes nagenieten kan in de winter bij de houtskachel in de gastenzithoek, waar je een weids zicht hebt over het natuuurgebied. In de zomer kan je ontspannen onder de lindeboom, op een van de terrasjes of gewoon relaxen met zicht op de schapen, de boomgaard in de ligweide onder de kweepeerboom.

Het huis!

Bruno en Petra kochten dit unieke plekje in 2005 en opperden het idee om het op een ecologische manier te renoveren. Vele materialen zijn natuurlijk en vrij van chemische producten of we zochten oude, gerecycleerde bouwmaterialen. Verder vonden we het belangrijk om het regenwater aan te spreken voor de sanitaire voorzieningen. Een ventilatiesysteem met warmterecuperatie zorgt ervoor dat ons goed geïsoleerde huis een gezond leefklimaat heeft.

 

INFORMATIE

Website: www.deweidewereld.eu  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

Bed en BreakfastBelgieEconatuurPlattelandStad

REACTIES

Dit adres is inderdaad écht wel een topper! De ligging, het huis maar bovenal de hartelijke ontvangst en het heerlijke ontbijt!

Reactie door Inge Dubois — op 09/04/2013 om 21:40

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!