De Hazenhof

Boshuisje De Hazenhof!

Op het eeuwenoude landgoed Singraven, verscholen onder een paar immense eiken, ligt De Hazenhof. Een uniek boshuisje voor 4 personen met open haard in het prachtige en bourgondische Twente. Op de begane grond vind je de badkamer, een volledige uitgeruste keuken, knusse bedstee voor twee personen, een eethoek en een gezellige zithoek bij de open haard. Op de vide is er een ruim tweepersoons bed.

Onthaasten bij Steven en Charlotte!

In 2017 verruilden wij het stadse bestaan voor het buitenleven. In Amsterdam runden wij met veel plezier table d’hôte De Uitvreter. Hier willen wij je laten meegenieten van al het moois en lekkers dat onze nieuwe stek te bieden heeft.

Huis Singraven!

Huis Singraven met haar prachtige tuinen en arboretum ligt aan het eind van de oprijlaan. Door het golvende coulisselandschap fiets je zo naar het kunstenaarsstadje Ootmarsum of naar natuurgebied 't Lutterzand. Op de weg terug stop je bij onze buren voor een goed stukkie vlees of wat groenten direct van het landgoed. Na een lange dag “buitenspelen" steek je de haard aan met je zelf gekloofde hout ( als je dat leuk vindt). ’s Avonds kun je bij ons in het poortwachtershuis aanschuiven en de lokale producten proeven, maar je kan ook lekker zelf de keuken in duiken of de bbq aansteken. We hopen jullie snel een keer te mogen ontvangen!
 

INFORMATIE

Website: https://www.facebook.com/dehazenhof/  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

LandelijkNederlandPlattelandVakantiehuis

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!