Bed&Breakfast ‘t Heide Huisje

Een heerlijke plek om wakker te worden!

Door de mooiste en fijnste plekjes te mogen bezoeken en te selecteren voor de website www.slapenopeenfijkussen.nl, droomde ik van een eigen B&B. Die heb ik nu gevonden! ‘t Heide Huisje is een plek waar je ‘s ochtends enkel wakker wordt van het fluiten van de vogels. Je staat op, trekt de gordijnen open en kijkt uit op de bosrand. Verder niets. Na een warme douche is de tafel al voor je gedekt met een gezond ontbijt. Niets kan je deze dag nog in de weg staan om te gaan genieten en ontspannen. Na het ontbijt is de keuze aan jou: zin om te gaan wandelen in het Karregat, te genieten van de sauna in Rosmalen of ga je liever shoppen in Den Bosch? Of toch liever naar het Noord Brabants Museum of het theater?

Stad en natuur heel dichtbij!

De stad op fietsafstand en de natuur op loopafstand 't Heide Huisje ligt in Heeseind, een dorp gelegen in de gemeente ’s-Hertogenbosch. En met Nijmegen en Eindhoven op ongeveer 30 minuten rijden. Vanuit hier kun je op de fiets een mooie route maken, die je via het Maximakanaal zo laat uitkomen in het hartje van ’s-Hertogenbosch. Of je trekt je wandelschoenen aan en gaat het Karregat ontdekken. Met de auto of de fiets kun je doorrijden naar De Maashorst. Een prachtig stuk natuurgebied tussen Oss en Den Bosch in. Kortom: kom genieten in ‘t Heide Huisje. Doe lekker niets of ga er op uit. Het kan vanuit hier. Het is net waar jij zelf zin in hebt. Voor tips vraag het aan mij tijdens je verblijf. Ik vertel je graag meer over leuke uitjes en activiteiten in de regio.

Slapen en Proeven ook dat is mogelijk!

B&B ‘t Heide Huisje biedt een plek voor 2 personen. Op aanvraag is het mogelijk de B&B te verhuren voor 4 personen. Mocht je meer willen eten laat het mij weten! Ons cateringbedrijf www.etenvaneenlekkeretafel.nl dekt graag voor jullie de tafel! Wil je graag een overnachting boeken in 't Heide huisje dat is mogelijk! Vanaf mei openen wij namelijk de deuren. Voor reserveringen of vragen stuur een mail naar hetheidehuisje@gmail.com  

INFORMATIE

Website: http://www.hetheidehuisje.nl/slapen/bedbreakfasthetheidehuisje/  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

Bed en BreakfastBosrijke omgevingLandelijknatuurNederlandStad

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!