Chartreuse le Cariol

Stijlvol landhuis waar je kunt ontspannen en genieten!

Een stijlvol landhuis bestaande uit 1 gîte (GITE XL) en twee familie residences (HAMMAM en JARDIN).
De Hammam (4 pers) heeft een slaapkamer met douche en toilet voor de ouders, een apart slaapgedeelte voor de kinderen, woonkamer, relax/sauna gedeelte in het oudste deel van het huis met douche en toilet. Voor de Residence ligt een eigen terras van waaruit je zo de majestueze tuin inloopt.
De Jardin (5 pers) heeft twee slaapkamers. Een slaapkamer voor de ouders met badkamer (ligbad, douche, toilet) en een aparte slaapkamer voor de kinderen met badkamer (douche, toilet). Er is ook een eigen terras en directe toegang tot de tuin.
Voor de kinderen hebben we een grote trampoline, voetbalveldje, ping pong tafel, een heerlijk zwembad, hot tub en 4 hectare tuin om in te spelen.
Elke morgen wordt het ontbijt verzorgd buiten onder de bomen op de binnenplaats of het wordt gebracht in de kamers. Aan het landhuis is een extra keuken ter beschikking voor de gasten zodat ze ook zelf kunnen kokkerellen. Aanschuiven aan de table d’hôte (2 keer per week in juli en augustus) mag ook!
Heerlijk genieten van een diner gemaakt met locale produkten.
Bijzondere plek!
Sinds de kunstenaar Marthijn de Groot door zijn eigen ontmoeting met schilderkunst en keramiek zijn levensinvulling had gevonden had hij één wens: het creëren van een plek waar mensen door middel van kunst zichzelf en elkaar kunnen ontmoeten. In de Périgord pourpre, de wijnstreek van de Dordogne, vond Marthijn deze plek: ‘Le Cariol’ in Naussannes.

 Alle kamers zijn prachtig ingericht met kunst van Marthijn. Het waanzinnige uitzicht, het zoutwater zwembad met poolhouse (met open haard, dus een aanrader als avondplek), de hottub en de table d’hôtes brengen je meteen in de zen-modus!  Het is ook mogelijk een massage of yogales te boeken.  
Kindvriendelijke omgeving!
De robuuste Chartreuse vormt het hart van Le Cariol: de plek waar het gezin woont met drie kinderen en twee chambres d’hôtes verhuurd. De kamers hebben beiden een eigen opgang en terras en bieden dus voldoende privacy. Naast het atelier van Marthijn staat de vrijstaande gîte, een traditioneel Périgordine huis. Een echt familiehuis, geschikt voor 6/8 personen. Er zijn twee slaapkamers, twee badkamers en de keuken is lekker compleet ingericht. Fijne extra is het terras en afsluitbare tuin met zandbak. Dit maakt het uitermate geschikt voor een gezin met kleine kinderen.

INFORMATIE

Website: www.lecariol.com  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

Bed en BreakfastFrankrijkHottubKindvriendelijkPlattelandsaunaVakantiehuisWelnesszwembad

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!