De Oude Zondagschool

Bijzondere overnachting!

Bijzonder overnachten in in de Achterhoek, in een landelijke, bosrijke omgeving staat buiten Aalten De Oude Zondagschool. Dit romantische monument uit 1924 is nu een aangenaam en ruim vakantiehuis, geschikt voor zomer en winter. Oorspronkelijk had het plattelandsschooltje twee lokalen waar de kinderen uit het buurtschap Lintelo op zondag les kregen.

Direct naast De Oude Zondagschool ligt een eigen bos, vanaf de ontbijt tafel kijk u zo naar de eekhoorntjes spelend in het bos. Voor en achter is er ruim zicht over weilanden, op deze plek ervaar je van dichtbij het boerenleven.

Beneden is er een ruime woonkamer en eetkeuken. In de zithoek staan geriefelijke meubelen en de moderne keuken is van alle gemakken voorzien. Boven, op de twee gezellige slaapkamers, staan vijf bedden van hotelkwaliteit. In het derde kleine kamertje staat een zesde bed. Een luxe badkamer met ruime inloopdouche maakt het comfort compleet. In de bijkeuken staat een wasmachine.

Gelegen in een bosrijke omgeving!

Het bos is voor kinderen een heerlijke speelplek. Er is een een ruim terras en twee eigen parkeerplaatsen. Onder een afdakje staan twee fietsen klaar.  Verken het grensgebied met Duitsland, het prachtige coulisselandschap is erg afwisselend met akkerbouw, weilanden, wijngaarden en veel bos. U kunt hier eindeloos fietsen en wandelen. Het fietsroutenetwerk loop direct langs de oude zondagschool. Vlakbij Aalten ligt de boekenstad Bredevoort. Dit bijzondere stadje is ook zeker een aanrader om te bezoeken.

INFORMATIE

Website: www.deoudezondagschool.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

authentiekLandelijkmonumentNederlandVakantiehuiszondagsschool

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!