Design Vakantiehuis!

Vier design vakantiehuizen onder 1 dak: voor 2 tot 20 personen!

Lân, Loft, Wetter en Waad. Zo heten deze prachtige design vakantiewoningen onder het dak van één grote 'boerenschuur'. Het is Fries voor land, lucht, water en wad. En dat is dan ook alles wat je hierom je heen hebt... Geen snelwegen, massa's mensen, luchtvervuiling of dichte bebouwing. Wel weidse wolkenluchten, natuur en ruimte. Met het risico dat je ontspant, geniet of tot rust komt. Pas Op!Onder het grote dak van de aantrekkelijke boerenschuur vind je 4 vakantiewoningen (twee 4-persoons en twee 6-persoons) en een gemeenschappelijke ruimte. Laat je verleiden door het designvan de interieurs en kies er eentje die het beste bij jullie past. Met vrienden of familie er twee of drie naast elkaar huren kan natuurlijk ook. Of alle vier! De middelste gemeenschappelijke ruimte kun je erbij huren voor exclusief gebruik als je met meerdere gezinnen lekker de ruimte wilt hebben. Je kunt er samen koken in een grote keuken, met z'n allen eten aan een lange tafel en nakletsen terwijl de kinderen spelen in de kussen hoek. Als je alle vier de huizen naast elkaar boekt dan zit de gemeenschappelijke ruimte er gratis bij.

Midden in de natuur, bij een kleine groene camping!

De kleuren en inrichting van de 4 huizen zijn afgestemd op de thema's. Ooit geweten dat er zo veelkleur zit in de natuur? Door de enorme ramen voor en achter, en het adembenemend weidse uitzicht, komt de natuur bijna bij je aan tafel. De gebruikte kleuren versterken dit effect. Je kúnt hier gewoon gaan zitten en de hele dag heerlijk naar de wolken kijken... dagdromen schijnt uitermate gezond te zijn voor de geest. Natuurlijk kun je er ook op uit en heel veel leuks doen en beleven.

Het gebouw ligt naast kleine groene camping it Dreamlân. Zomers en in de schoolvakanties geniet je dus mee van de gezelligheid van de camping. Kinderen hobbelen zo in hun pyjama met de camping kinderen naar de zandbak of trampoline. Of vertrekken met een schepnetje of zelfgemaakte hengel naar het steigertje achteraan. Om pas uren later weer binnen te komen. Blij en met nieuwe vriendjes. O ja, en vies. Soms heel erg vies. Maar gelukkig is er een wasmachine. Ook de kleintjes kunnen hier lekker hun gang gaan want het terrein is kindveilig: ze kunnen niet bij water of auto's komen. Hoef je er dus ook niet de hele tijd achteraan... Hoe fijn is dat?

4-persoons, 6-persoons of zelfs 20-persoons

Lân en Waad zijn beide 4-persoons huizen. Loft en Wetter zijn 6-persoons. Huur je ze alle vier dan heb je dus een 20-persoons accommodatie. Elk gezin heeft zo fijn z'n eigen huis maar in het midden is ook een gemeenschappelijke ruimte om met z'n allen te kunnen koken en eten. Beneden hebben alle huizen een goed ingerichte keuken en een heerlijke woonkamer op het weidse uitzicht. Er is vloerverwarming, een knusse eethoek en alles is met veel liefde ingericht. Op het terras kun je heerlijk chillen in lekkere stoelen. De kinderen hebben hun eigen knutsel-en speelhoekje in het huis.Alle huizen hebben een grote lichte slaapkamer met daarin een 2-persoons bed en een vrijstaand bad mét groots uitzicht. Goede boxsprings met kwaliteitsmatrassen, lekkere dekbedden en grote ramen. In de 4-persoons huizen is de tweede slaapkamer ingericht met een eenpersoons bed met ondershuif bed. In deze kamer kunnen we in plaats van het onderschuif bed ook een kinderbedje voor je neerzetten. De ruime en lichte badkamer heeft een douche en wastafel en er is een apart toilet. In de 6-persoons huizen heeft de tweede slaapkamer aan de ene kant twee eenpersoons bedden en aan de andere kant een knusse 2-persoons bedstee. De bedstee heeft een spiek raampje om te zien wat voor weer het is; valt het wat tegen dan blijf je gewoon nog even lekker liggen. In deze kamer kunnen 4 mensen slapen. De riante badkamer heeft een dubbele douche en een wastafel en er is boven ook nog een apart toilet.

Heerlijk buitenleven!

Alle huizen hebben op het zuiden (met het weidse uitzicht) een eigen terras met lekkere lounge stoelen. Aan de andere kant van het gebouw ligt een gezamenlijke luwe boomgaard met lange tafels om fijn buiten te eten bij lekker weer. Hier ook een zandbak voor de kleintjes die je graag in de buurt wilt hebben. Vanuit de luwe boomgaard kunnen de kinderen zo de kleine camping oplopen.

INFORMATIE

Website: www.itdreamlan.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

CampingGroepsaccommodatieHuisdieren toegestaanKindvriendelijkLandelijknatuurNederlandPlattelandVakantiehuis

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!