Domaine en Birbès

 

Uniek stekje verscholen tussen de zonnebloemen- en graanvelden!

In het glooiende landschap van het Zuid-Franse departement Aude ligt, met uitzicht op het middeleeuwse dorpje Laurac, verscholen tussen de zonnebloem- en graanvelden het schitterende 'Domaine en Birbès'. Een plek om tot rust te komen en te genieten van al het goede wat het Franse leven te bieden heeft: zon, zee, bergen, cultuur, activiteiten en natuurlijk heerlijk eten en drinken.Sinds mei 2011 verwelkomt de familie Zandvliet met veel plezier haar gasten voor een heerlijk verblijf in één van de fijne accommodaties. Op het Domein van ruim 1 ha. bevindt zich een machtige oude boerderij uit ca. 1780, gebouwd volgens de typische Lauragaise–stijl.

Je kunt hier logeren in een van de zes safaritenten (incl. een eigen badkamer), twee gîtes, zomergîte L'atelier en twee gastenkamers. Het heerlijk verwarmde zwembad (12x6m) maakt het geheel compleet!

Genoeg ruimte voor iedereen!

Zowel voor klein als groot is het hier een paradijs. Er is ruimte genoeg om rustig weg te kruipen in een goed boek, maar je kunt ook de gezelligheid opzoeken en een wijntje drinken bij het barretje in de buitenkeuken. Vanuit deze fantastische buitenkeuken wordt ook twee keer per week een culinaire table d'hotes verzorgd.

Ook voor de kids is het hier een waar paradijs. Ze kunnen zich natuurlijk prima vermaken in het zwembad. Verder is er een grote trampoline, schommels en de glooiende tuin, vol met spannende hoeken, leent zich heel goed om verstoppertje te spelen, in bomen te klimmen of hutten te maken. In de hangar is een leuke en ruime speelhoek ingericht.

INFORMATIE

Website: www.domaineenbirbes.com  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

FrankrijkGitesHuisdieren toegestaanKindvriendelijkSafaritentVakantiehuiszwembad

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!