Sfeercateraar Eten van een Lekkere Tafel

Catering met "Oogstrelende lekkernijen met een eerlijke smaaksensatie".

Eten & drinken worden specialer als het met zorg wordt bereid en net op een bepaalde manier geserveerd worden Het heeft met gevoel te maken en dit kun je niet altijd met woorden onderbouwen.

Heb je een feest, bedrijfsborrel of ga je binnenkort trouwen maar heb je geen tijd of inspiratie? Wil je voor je collega's, relaties, familie of vrienden een originele en verrassende lunch, diner, hapjes, high tea, high wine of picknick op een bijzondere locatie? Een tafel vol met zoete of hartige lekkernijen voor een bruiloft, vergadering, communie, doop, afscheid of een andere bijzondere gelegenheid. Niks is onmogelijk. En dat zonder dat je zelf uren in de keuken hoeft te staan. Eten van een Lekkere Tafel maakt alles zelf. Met kwaliteitsingrediënten. Een lust voor het oog en een prikkeling van je smaak.

Daarnaast beschikt Eten van een Lekkere Tafel over haar eigen proeflokaal op het Fort Isabella en Kasteel Maurick  in Vught en Den Bosch. Deze ruimte is op afspraak te bespreken voor lunch, bedrijfsborrel, diner, workshops of high tea vanaf 8 tot 16 personen.

REACTIES

Het was warm en gezellig , er was ruimte voor een lach en een traan, hoe kan je het leven beter vieren dan met een geweldig verzorgde lunch van Miranda !

Reactie door Quita — op 26/05/2014 om 07:34

Zeer genoten van een heerlijk verjaardaglunch in Miranda’s proeflokaal. Heerlijke gerechten, sfeervol aangekleed en zeer gastvrij. Helemaal top!
Bedankt Miranda!

Reactie door Jamie - Assistente orthodontiepraktijk Diels — op 22/10/2013 om 09:55

Hoge kwaliteit, prachtige presentatie, sfeervol, oog voor detail, tot in de puntjes verzorgd! Zomaar een paar trefwoorden om de geweldige catering van “Eten van een lekkere tafel” te omschrijven. Miranda en haar team hebben een grote bijdrage geleverd aan het succes van mijn verjaardags-/pensioneringsfeestje!! Heel veel complimenten gekregen van de gasten, dus voor een volgende keer weet ik het ook wel!!!

Reactie door Najla Stol — op 29/08/2013 om 08:36

Echt geweldig! Dit voorjaar thuis een feestje gegeven en Miranda en haar team van Eten van een lekkere tafel hebben werkelijk gezorgd voor een Groot Geniet Feest! Heerlijke lekkernijen, sfeervolle aankleding, echt verwennerij ten top! Voor ons volgende feestje weten wij het wel! Dat wordt weer Eten van een lekkere tafel! Kan me er nu al op verheugen….

Reactie door Lisette van der Sande — op 07/08/2013 om 13:04

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!