Familiehuis!

Logeren in je eigen boerderij op een kleine, groene camping!

Heb jij ook visioenen van een groot fijn huis met vrienden of familie? Eten aan een lange tafel, kletsen bij de haard, wandelingen langs het wad en lekker ouderwets spelletjes doen met de kinderen... it Dreamlân heeft een bijzonder 6 tot 10-persoons familiehuis te huur met 5 slaapkamersen 2 badkamers. Deze authentieke boerderij heeft veel sfeer van zichzelf en tegelijk alle luxe van eenmodern huis. Hier kun je uitgebreid samen koken, eten aan de lange tafel in de oude deel ennakletsen terwijl de kinderen spelen in de kussenhoek. Er zijn 2 aparte leefruimtes: wil je even rustdan plof je lekker op de bank in de mooie voorkamer.

Sfeervol vakantiehuis van 6 tot 10 personen!

In zomer én winter is dit huis een geweldige plek om samen te zijn met de mensen die je lief vindt. Je kunt er hele dagen op uit en genieten van het Friese buitenleven. Maar in en om het huis blijven isook bepaald geen straf. Zomers eet je buiten aan de grote picknicktafel. 's Winters kruip je gezellig bijhet haardvuur. Zomers genieten je kinderen volop mee van al het kinderplezier op de kleine camping. 's Winters zit je hier heerlijk in de rust, ruimte en natuur.

Leuk voor kinderen!

Kinderen hebben hier alle ruimte. Spelen met zand en water, potje voetbal, rondje op de skelter,schepnetje mee naar de sloot en rommelen maar. Omdat het terrein veilig is voor kinderen kunnen ze lekker hun eigen gang gaan. Zonder grote mensen achter zich aan. Hoe fijn is dat? O ja ze worden ook vies. Soms heel erg. Maar gelukkig is er een wasmachine.

Beneden!

In de grote deel, waar vroeger de koeien aan de stalraampjes stonden, vind je de open keuken met de enorme eettafel. Hier kun je uitgebreid koken en nog uren (na)tafelen en kletsen. In de hoek onder de stalraampjes is een lange hoekbank met kussens gemaakt waar de kinderen hun eigen plek hebben om fijn te chillen. De deel is geheel voorzien van vloerverwarming, net als de grote badkamer, wc en gang.

In de knusse oude voorkamer met sfeervolle houten vloer staat een grote hoekbank, een TV en vind je spelletjes in de oude bed steekast. Hier is ook de houtkachel voor knusse winterse avonden. Van uit de voorkamer heb je fijn zicht over de weilanden.Er zijn vijf slaapkamers met in totaal drie 2-persoons bedden en vier 1-persoons bedden.

Ook staat er een ledikantje en kan er nog een campingbedje opgezet worden. En er zijn 2 badkamers, waarvan eentje met een lekker groot ligbad. Ook is er gratis wifi. Op de kleine camping zijn een speeltuin met trampoline, diverse skelters en fietsjes en ook nog twee gratis te gebruiken Canadese kano's.

INFORMATIE

Website: www.itdreamlan.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

CampingGroepsaccommodatieHuisdieren toegestaanKindvriendelijkLandelijknatuurNederlandPlattelandVakantiehuis

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!