Het Voorhuis, luxe vakantiewoning

Sfeervolle luxe vakantiewoning!

In het voorhuis van deze boerderij uit 1927 ben je te gast bij Rixt en Arjan Siersma en hun drie zoons. Na jarenlang op Curacao te hebben gewoond en gewerkt, verruilden zij enkele jaren geleden hetCaribisch gebied voor hun favoriete plekje in Friesland; Hemelum. Hier werden zij eigenaar van Itflinkeboskje en hun voormalige voorhuis is nu een heerlijk licht en luxe vakantiewoning voor 4 tot 6personen. De Caribische invloeden zijn kenmerkend voor deze locatie; lichte kleuren, veel hout, een sfeervolle inrichting en natuurlijke materialen: een sfeer van zon, zee en strand!

Heerlijke plek om samen te komen!

De grote keuken is lekker licht en daardoor een heerlijke plek om samen te ontbijten en de krant te lezen. Boven zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Het ligbad staat op een verhoogd deel van demasterbedroom: s’avonds stap je zo vanuit het bad je bed in.

Plek om te genieten van rust en ruimte!

De grote tuin met fruitbomen is een heerlijke plek om te genieten van rust en ruimte, kinderen spelen in de bomen of de kleine moestuin. Op het prive terras staat een buitenkachel en kun je heerlijk lang buiten zitten onder de boom met lichtjes.

Gecombineerd met water en natuur!

It flinkeboskje ligt in Hemelum, een plaats in de streek Gaasterland in het zuidwesten van de provincie Friesland. Anders dan het overwegend vlakke weidekarakter van Friesland is deze streek juist glooiend en bosrijk, ideaal voor fiets- en wandelliefhebbers. De omgeving biedt het beste uit twee werelden: heuvels en bossen gecombineerd met de mooie Friese meren en de IJsselmeerkust.

En dat op een klein anderhalf uur rijden van Amsterdam en Utrecht!

INFORMATIE

Website: www.itflinkeboskje.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

DorpGroepsaccommodatieKindvriendelijknatuurNederlandVakantiehuisWater

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!