Hotel Hoeve de Plei

Prachtige Heuvellandschap!

Hotel Hoeve de Plei is een vakwerkboerderij anno 1740 aan de rand van het gezellige dorpje Mechelen. U logeert  in sfeervolle vertrekken die met respect voor de historie zijn gerenoveerd. Alle kamers zijn op maat gemaakt tussen de donkere balken van het vakwerk. Het stoere houtwerk omlijst de stijlvolle vertrekken, die licht maar warm zijn ingericht. U verblijft in luxe kamers met Hästens bedden om in weg te dromen. Laat u omarmen door de eeuwenoude gebinten, de gastvrijheid en gemoedelijkheid die hier al drie generaties hoog in het vaandel staan. Kom genieten in het malsgroene Zuid-Limburgse heuvellandschap en voel u thuis bij Hoeve de Plei.

Eten en drink tips!

Restaurant Viva Lanterne  in Viva Lanterne treft u een tegelijkertijd authentieke en trendy sfeer aan, warm, persoonlijk en vriendelijk, met een vleugje romantiek en Toscaanse noten. Heerlijk plek om ook te ontbijten of te lunchen. www.vivalanterne.nl

INFORMATIE

Website: www.hoevedeplei.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

BosHotelKindvriendelijknatuurNederland

REACTIES

We hebben hier twee heerlijke overnachtingen gehad. Een sfeervol familiehotel waar we heel gastvrij werden ontvangen. De kamer was heel mooi en we hebben twee keer een heerlijk en uitgebreid ontbijt gehad.

Reactie door Saskia — op 20/12/2012 om 09:44

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!