Huisje van Hout

Sfeervol huisje!

Wil je genieten van  het strand, de duinen en de zee, maar ook van de rust en de luxe van een prachtig tijdelijke eigen plek, dan is vakantie in dit huis echt heerlijk. De leuke inrichting is helemaal van deze tijd en zorgt ervoor dat je je direct thuis voelt. In de winter steek je de gezellige kachel aan na een frissen wandeling. En in de zomer zwaai je de openslaande deuren open en ontbijt je op het terras.

Van alle gemakken voorzien!

Het huisje bestaat uit een royale woonkamer en open keuken, voorzien van oven en afwasmachine. Op de benedenverdieping is er een tweepersoons slaapkamer met boxspring bedden. Aan weerszijden van het huisje is een gezellige slaapvliering met aan de ene kant twee losse eenpersoons bedden en aan de andere kant een tweepersoonsbed. Kortom je kunt er met 6 mensen in het totaal slapen.

Vanuit de woonkamer loop je door de openslaande deuren het royale terras op, waar je de hele dag kunt genieten van de zon, die aan de kust vaker schijnt dan in de rest van het land! Aan de andere kant van het huisje staat een picknicktafel; de perfecte borrelplek voor in de avondzon.

INFORMATIE

Website: www.huisjehureninnoordwijk.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

KindvriendelijknatuurNederlandVakantiehuiszee

REACTIES

Ik had de eer om als allereerste huurster ‘Huisje van Hout’ toch mijn tijdelijke onderkomen te mogen betitelen. En wat was het heerlijk! Huisje van Hout is echt super leuk inericht! Van alle gemakken voorzien en klopt tot in de details. Ik was in de gelukkige omstandigheid dat het 30+ gr was, dus helemaal met de fietsen die beschikbaar zijn, zodat je heerlijk door de duinen kunt fietsen. ‘s Avonds zet je alles tegen elkaar open en je slaapt als een roos. Ontbijten op het terras of ‘s middags borrelen onder de appelboom, het is allemaal mogen. Echt een huisje om vaker na terug te keren.

Reactie door Marieke Verberne — op 28/07/2013 om 23:33

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!