La Grange de la Bessaronnie

Sfeervol vakantiehuis!
La Grange de La Bessaronnie is een huis uit de 13e eeuw en was in het bezit van de " Tempeliers". Het huis is jaren gebruikt als schuur om tabak in te drogen. Toen was het voor heeeeel lang een ruïne...................Na heel wat jaren van dromen,denken,doen en vooral doorzetten is heteen prachtig huis geworden. Het huis heeft 3 slaapkamers, iedere kamer heeft zijn eigen badkamer met toilet. Verder heeft het een grote woonkamer, keuken en eetkamer.
Een heerlijke tuin met een eeuwen oude kastanjeboom waaronder je kan zitten in de schaduw met uitzicht op een kasteeltje. Om af te koelen kun je een plons nemen in het zwembad.Vanuit de tuin loop je zo de bossen in en wandel je in 10 min naar het dorp voor je verse stokbrood en croissant.
Ideale plek om tot rust te komen!
La Grange de la Bessaronnie is een vrijstaand huis met een hele grote tuin met prachtige vergezichten. Langs het huis loopt een weggetje waar per dag de postbode en de buren langsrijden. Het huis ligt erg rustig en je verbaast je over de stilte.Na een paar dagen als je gewend bent aan de stilte ga je horen wat de natuur voor een lawaai maakt.De krekels, de hommels en in de avond de padden. Zo zie je ook op de oude stenen muren heerlijk in de zon de hagedisjes zonnen. Als je tot rust wilt komen is dit de ideale plek. Wil je drukte dan kan je dat opzoeken alleen dan moet je het huis verlaten. In de omgeving is veel te zien en veel te doen eigenlijk te veel om in een week of 2 weken te doen. Je kunt natuurlijk ook kiezen zoals ik heb gedaan: quitte your job, buy a ticket, get a tan, fall in love and never return...............
 

INFORMATIE

Website: www.lagrangedelabessaronnie.com  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

FrankrijkLandelijknatuurPlattelandVakantiehuiszwembad

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!