La Paresse en Douce

Sfeervolle plek!

La Paresse en Douce betekent vrij vertaald ‘de lieve luiheid’ en dat is precies wat wij u bieden: volop genieten en relaxen gecombineerd met lekker tafelen en heerlijk slapen.La Paresse en Douce is een plezierige chambres d’ hôtes gelegen in het groene hart van Frankrijk, in de rustige streek Auvergne, departement Puy de Dome.Rust, natuur, cultuur. Als u wilt kennismaken met ‘l’Auvergne côté soleil levant’ met haar ongerepte natuurschoon, prachtige uitzichten en typische Franse dorpjes, is een verblijf in een van de kamers van la Paresse en Douce une bonne idee.

U kunt verblijven in een van onze vijf ruime, sfeervolle kamers. Wij beschikken over een bibliotheek, living met haard en wifi, geheel ommuurde tuin met een hottub en kinderzwembad. Daarnaast organiseren wij table d’hôte, waarbij de lekkerste gerechten, gemaakt van regionale producten, op tafel worden gezet.

La Paresse en Douce is geen hotel maar een robuust gerenoveerd huis à la campagne waar onthaasten vanzelf gaat.

INFORMATIE

Website: www.laparesseendouce.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

FrankrijkHottubKindvriendelijknatuurPlatteland

REACTIES

Een heerlijk huis met een supper keuken, voor kortere of langere tyd aanbevolen

Reactie door adrIe — op 25/07/2013 om 18:22

Na 2 keer zijn wij nog niet klaar met dit prachtige adres. Heerlijke kamers, lekkere tuin, maar vooral de kookkunsten van Henk zorgen ervoor dat wij zeker nog een derde, vierde etc. zullen gaan!

Reactie door Nanette — op 17/07/2013 om 10:04

Een warm en hartelijk welkom, een huis waar je je snel thuis voelt, een heerlijk verblijf met prachtige kamers, goede verzorging, een prachtige ligging en uitzicht. We hebben genoten van de gastvrijheid van Helen en Henk en van de heerlijke kookkunsten van Henk! Zeker een echte aanrader voor een verblijf als vakantieadresje om de Auvergne te verkennen.

Reactie door Astrid & Jan — op 07/07/2013 om 22:37

Een fantastisch adres ! zijn hier nu al meerdere malen geweest , heerlijke kamers met echt goede bedden en een eigen badkamer. De luxe van een hotel met daarbij ook nog eens een erg goede keuken ! Een echte aanrader.

Reactie door Amata en Anton — op 23/01/2013 om 00:55

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!