Las Brugues

Uniek plekje omringd door graan- en zonnebloemvelden!

Domein Las Brugues ligt op een heuvel, in een landelijke omgeving met prachtig uitzicht op omliggende pittoreske dorpjes en de Pyreneeën. De 18 e eeuwse boerderij biedt een studio (max. 3 pers.), een gîte (max. 6 pers.) en 2 appartementen voor 4 of 5 personen. De Montagne-Noir, Pyreneeën en de Canal Du Midi bieden soelaas voor sportieve fietsers en wandelaars. In de omgeving vindt men vele kastelen, abdijen, kloosters en steden (Carcassonne) uit de periode van de Kataren.

Een paradijs voor kinderen !

Kinderen worden hier extra verwend met een groot verwarmd zwembad (van half mei tot eind september), een schommel, een aparte overdekte speelruimte met trampoline (voorzien van veiligheidsnet), springkasteel, tafelvoetbal, fietsjes, go-carts, zelfs een kleine kinderboerderij.

Geniet van deze oase aan rust!

Heb je zin om in de schaduw van de bomen weg te kruipen in een goed boek, geen enkel probleem er is ruimte genoeg voor iedereen. Culinair genieten! Houd u van gezellige avonden, allen samen rond één tafel, een lekkere maaltijd en genieten van een prachtige zonsondergang? Schuif dan zeker een keertje aan voor de wekelijkse barbecue.

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!