Les Fruits du Passau

Kindvriendelijk Paradijs!

Welkom bij Les Fruits du Passau, een kindvriendelijk vakantiedomein met safari tenten, tunnel tenten en gastenkamers Wij, Bart & Edith willen dit fantastische stukje Frankrijk graag met je delen. Zelf koken hoeft niet, we serveren ontbijt, lunch en diner. Les Fruits du Passau is gevestigd in het hart van Frankrijk, de Auvergne, op een kwartier rijden van de snelweg. De camping bestaat uit twee tunne ltenten en tien safari tenten waarvan acht in eigen beheer en twee die via Greencamp worden verhuurd. Vier van onze safari tenten hebben een (cassette) toilet en vaste keuken van steigerhout.

De camping beslaat ruim 3 hectare en biedt een geweldig uitzicht op de landelijke omgeving en een mooie zonsondergang. In en bij de ruim tweehonderdvijftig jaar oude boerderij bevindt zich het sanitair. Voor kinderen is het hier een paradijs. Er zijn twee speeltoestellen met glijbanen en schommels, een wip, speelhuisje, een skelterbaan met Jeepskelters van Berg en twee Bergtrampolines met veiligheidsnet. Ook staan er een tafeltennistafel. Ook is er voldoende speelgoed, spellen en boeken. In ons chalet hebben we spelletjes, grote LEGO blokken en kleurplaten.

Ook staat er een TV voor kinderfilms en sportevenementen. Voor de nodige verkoeling is er een verwarmd zwembad van elf meter lang. Bij het zwembad staan bovendien heerlijke ligstoelen. Verder kun je vissen in het eigen meertje, jeu de boulen, of lekker wandelen op het terrein en in de directe omgeving. Je kunt zelfs een gevulde picknickmand meenemen! En iedere donderdag wordt er een kampvuur gemaakt om nog even na te genieten.

Eten Drinken!

Bij Les Fruits du Passau kun je ontbijten, lunchen en kun je de hele dag terecht voor een drankje. Binnen is een gemeenschappelijke ruimte/restaurant en buiten een terras en een lounge terras. Er worden zelfs broodjes, zelfgemaakte pizza's en snacks en verse frites bij de tent bezorgd. Het diner wordt geserveerd volgens het table d’hôte principe. Iedere avond wordt er een driegangenmenu verzorgd, een buffet of barbecue voor € 19,00 p.p. Er wordt zoveel mogelijk gekookt met eigen producten of producten uit de omgeving. De maaltijden zijn eenvoudig, eerlijk en rustiek, waarbij huisgemaakt vanzelfsprekend is. Op verzoek wordt er vegetarisch gekookt en wordt er rekening gehouden met dieetwensen. Ook aan de kinderen wordt uiteraard gedacht met een kindermenu voor € 7,25.

Actie: Boek nu een safaritent tot en krijg een vaatwasarrangement (je vaat klaar binnen 5 minuten in een professionele vaatwasser) cadeau! Vermeld bij de reservering “Aktie SOEFK”.  

INFORMATIE

Website: http://www.lesfruitsdupassau.nl/  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

Bed en BreakfastCampingFrankrijkGitesKindvriendelijknatuurSafaritentzwembad

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!