Lief Huisje Zeeland

Authentiek vakantiehuisje!
Een authentiek lief huisje met charmante tuin in Turkeye, een klein gehuchtje in West Zeeuws Vlaanderen. Je slaapt onder een romantisch Frans kapje met oude kraaldelen en balken in het zicht. Grenzend aan de slaapkamer ligt de badkamer met een bad op pootjes (badschuim is altijd aanwezig). De badkamer heeft een separate douche, toilet en wastafel. Het 2-persoons bed kan uit elkaar geschoven worden. Handdoeken en bedlinnen zijn inbegrepen. Verder heb je gratis toegang tot internet en er zijn 2 fietsen beschikbaar.
Vlakbij zee en een prachtig natuurgebied!
Achter het huis begint een groot natuurgebied waar je prachtig kan wandelen. Voor fietsers is er een uitgebreid knooppunten netwerk waar je op aan kunt sluiten.

Een bezoek aan Gent of Brugge is zeker de moeite waard. Binnen 30 a 40 minuten rijden met de auto ben je er al.Het strand van Breskens is 10 minuten rijden (14 km) en daar kan je de boot nemen naar Vlissingen voor bv een bezoek aan Middelburg, Veere of Domburg. Dit is uitsluitend een voet- en fietsgangers boot.

Het (dijk)huisje heeft een deels open trapgat en is daardoor niet geschikt voor kinderen. Baby's die nog niet kunnen kruipen/lopen is geen probleem. Dan graag een eigen bedje meenemen.

INFORMATIE

Website: http://liefhuisjezeeland.nl/  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

Huisdieren toegestaannatuurNederlandVakantiehuiszee

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!