De slaapfabriek

Heerlijk tot rust komen!

Een bijzondere overnachtingsplek, op de Veluwe, waar u geniet van een stevig bed, een heerlijke douche, een uitgebreid ontbijt en vele ontspanningsmogelijkheden in de nabije omgeving van Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Uitslapen, relaxen, lezen, fietsen, wandelen, luisteren naar uw favoriete muziek; allemaal ingrediënten die uw verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Ideaal voor een weekendje weg of vakantie in Gelderland.

Verschillende Thema kamers!

Alle hotelkamers hebben een eigen thema en zijn met heel veel zorg en liefde voor u ingericht. U heeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld te slapen in New York en daarvoor hoeft u niet eens zes uur te vliegen of een ticket te boeken! Of wat dacht u van een nachtje Sydney als Bruidssuite?

INFORMATIE

Website: www.deslaapfabriek.nl  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

GroepsaccommodatieHotelKindvriendelijknatuurNedelandPlatteland

REACTIES

We hebben een heerlijk weekend genoten in de slaapfabriek. We werden heel vriendelijk en persoonlijk ontvangen en er werd ons alle hulp geboden bij het zoeken naar leuke plekjes in de buurt. Het ontbijt was heerlijk en de kamer supermodern. De gezellige steden Zutphen en Deventer zijn van hieruit gemakkelijk te bezoeken. De slaapfabriek ligt in een mooie, stille omgeving en een bezoek is zeker aan te bevelen !

Reactie door Renee — op 21/12/2012 om 19:33

De site van Miranda, slapenopeenfijnkussen.nl, is een ware ‘snoepjeswinkel’ van bijzondere verblijf en/of slaapplekjes! Welke locatie zullen we nemen??? Afgelopen najaar zijn wij bij de “Slaapfabriek” geweest. Gevonden via Miranda’s site! Het was heerlijk om bij de slaapfabriek te zijn en te ontspannen in een prachtige omgeving! TOP!!!

Reactie door Cis Groen — op 18/11/2012 om 12:53

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!