Slapen in de natuur op it Dreamlân

Puur natuur: slapen in een beleving!

Wat is er heerlijker voor kinderen dan slapen op een leuke camping en de hele dag met de blote voetjes hollen door het gras? En wat is er fijner voor ouders dan kinderen die in de pure natuur hun gang kunnen gaan met hun camping vriendjes op een veilig terrein? Zo kom je zelf eindelijk eens aan dat mooie boek toe. Maar de Trek-in is ook super romantisch voor met z’n twee!

Bijzondere accommodatie: de Trek-in

Zie je het helemaal zitten om lekker vakantie te vieren op een leuke kleine camping maar heb je liever geen gezeul met kampeerspullen? Boek dan onze bijzondere accommodatie: de Trek-in. Een verantwoorde, comfortabele kampeergelegenheid in een bijzonder strak design. Een beleving voor de kinderen of juist romantisch met z’n twee. Hier is het lekker knus slapen: er is een bedstee met twee 2-persoons bedden boven elkaar en er is eventueel nog een slaapbank. Door de grote ramen is de natuur heel dichtbij. Tegelijkertijd zorgt het warme hout voor een gevoel van geborgenheid. De kinderen kunnen zich lekker uitleven op de camping en ’s avonds is het genieten in de knusse, overdekte kachelplaats met lekker lounge kussens.

Het houten huisje is 35m2 groot en biedt plaats aan maximaal 6 personen. Er zijn twee 2-persoons bedden boven elkaar en eventueel is er nog een slaapbank. De Trek-in is voorzien van een eigen wc, douche, verwarming en een keuken met volledige inventaris. Door de verwarming kun je er ook in de winter comfortabel en knus verblijven.

Kleine, groene camping it Dreamlân

Adembenemende wolkenluchten en groene weilanden rondom, en toch een knus karakter door de vele knotwilgen, populieren en iepen. It Dreamlân is een gezinscamping en toegankelijk voor kleine en grote tenten, caravans en campers. De plaatsen zijn ruim en door groene ‘eilanden’ op het terrein is er veel privacy. De camping heeft 25 plaatsen. Er is een leuke speeltuin, zandbak, diverse skelters, tractors en loopfietsjes. En er liggen twee kano’s voor de gasten klaar bij het steigertje. Ook is er gratis wifi beschikbaar.  it Dreamlân heeft ook nog enkele bijzondere vakantiehuizen en een groepsaccommodatie’.

REACTIES

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!