Villa Heidetuin

Sfeervolle Bed&Breakfast!

Voor ons is Villa Heidetuin een droom die uitkomt: een schitterend landgoed met een grote, parkachtige tuin waar we een sfeervolle bed&breakfast, brasserie en terras van hebben kunnen maken. Een plek waar wij thuis zijn, en waar we er alles voor doen om onze gasten zich ook thuis te laten voelen. Want onze droom willen we graag met jullie delen: of je nu komt overnachten, lunchen of om even met een drankje in de tuin te zitten, wij vinden het geweldig je in ons paradijsje te mogen ontvangen.

Samen met onze drie kinderen, Fae, Nyc en Tink, wonen we op de eerste verdieping van het pand. Samen doen we ons best om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. En al zijn de kinderen nog klein, ook zij dragen zeker hun steentje bij aan de warme sfeer die zo typerend is voor onze Villa!

Frankrijk gecombineerd met Brabantse gastvrijheid!

In Villa Heidetuin hebben we een vleugje Frankrijk gecombineerd met de Brabantse gastvrijheid. Je bent er even helemaal uit, en toch voelt het even ontspannen als thuis. De Franse joie de vivre klinkt overal in door: in een glaasje wijn op een van de de zonnige terrasjes, in een kopje koffie met zelfgemaakte taart op de veranda en bij het rondstruinen door de tuin van het landgoed waar onder andere hortensia, lavendel en kruiden uitbundig bloeien.Voor jong en oud is het hier aangenaam toeven: kinderen kunnen heerlijk spelen op het grasveld of in het speelbos met heuse boomhut.

Een bezoek aan Villa Heidetuin is altijd een bijzondere ervaring. Kom genieten van de rust, de natuur, het heerlijke eten en de warme ontvangst. We hopen je snel te mogen begroeten!

 

INFORMATIE

Website: www.villaheidetuin.eu  Prijsindicatie:
€ € € € € 

Deel dit adres:

Bed en BreakfastGroepsaccommodatieKindvriendelijknatuurNederlandRestaurantStad

REACTIES

Nog geen reacties...

PLAATS EEN REACTIE

X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!