Contact

Adverteren

Wanneer jouw bijzondere overnachting niet mag ontbreken op slapenopeenfijnkussen.nl, neem dan even contact met mij op.Voor informatie of vragen over advertentie mogelijkheden,  mail naar slapenopeenfijnkussen@gmail.com

Algemene voorwaarden

Slapen op een fijn kussen is een website waarop  bijzondere overnachtingen in Europa te vinden zijn. Slapen op een fijn kussen draagt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de op haar website geplaatste teksten of links die zijn aangeboden door derden. Slapen op een fijn kussen streeft juiste informatie op de website na, maar kan niet garanderen dat de website geen onjuiste informatie bevat. Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van typefouten en tussentijdse wijzigingen.

Samen werken met Slapenopeenfijnkussen

Wil je Miranda een bijzondere overnachting, accommodatie of regio laten ontdekken? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Een vermelding op de website van Slapenopeenfijnkussen een artikel in de nieuwsbrief aandacht via de social media kanalen? Informeer naar de mogelijkheden voor adverteren.

Volg Miranda op: Facebook Instagram Twitter      
X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!