Hoe kies ik een kussen voor nekpijn uk?

Dat is niet alles - we hebben wastests uitgevoerd om te zoeken naar schade aan de vulling of prestaties van het kussen. Het enige gebied dat het in de steek liet, waren de koeleigenschappen, waarbij testers het gemiddeld scoorden. Het is een investering, maar het komt wel met een garantie van vijf jaar. Dit vinkte al onze vakjes aan voor een donskussen; het is donzig, er staken geen veren uit terwijl we sliepen, het was niet luidruchtig als we gooiden en draaiden, en het is hypoallergeen, waardoor het een goede optie is voor mensen met allergieën.

Bovendien vonden onze testers het koel om op te slapen. In termen van hoe het is om mee te slapen, is het hypoallergeen, heeft het niet's nachts misvormd en scoorde het hoog in onze wastests. Het is echter niet verstelbaar en is behoorlijk stevig. Er is een proefaanbieding van 30 nachten als je het ook eerst wilt testen.

Naast het laag houden van de temperatuur, scoorde het kussen hoog voor ondersteuning en comfort, zonder onderdompelen, en het bood geweldige nekondersteuning. Het is duur, maar wassen had geen invloed op de ondersteuning. Het was ook geschikt voor alle slaapstijlen, en al onze testers zouden dit kussen aanbevelen. Het kussen is ook licht van gewicht, en ondanks de donzige vulling is het ondersteunend en verloor het zijn vorm niet of is het de hele nacht plat, en had het een geweldig ademend vermogen.

Na het wassen liep het een beetje leeg, maar over het algemeen geeft dit kussen je een gezellige nachtrust. Sommige testers vonden wel dat het te dicht was om zich naar hun hoofd en nek te vormen, en er is ook geen proef beschikbaar. Het is echter van grote waarde, met twee kussens die voor dezelfde prijs binnenkomen als één, vergeleken met sommige van de andere aanbevolen kussens. Anti-allergie behandeld, het hield onze testers de hele nacht koel en knus en het is ook stil.

Het is volledig wasbaar in de machine en zag er zo goed als nieuw uit toen we dit op de proef stelden - het voelde echter een beetje minder ondersteunend aan. Beschikbaar om alleen te kopen of als twin- of vierpack, het is een betaalbaar en betrouwbaar kussen. Al onze testers meldden een goede nachtrust op dit slanke kussen, dat is ontworpen om zowel voor- als achterslapers te ondersteunen. Ze hielden van de gezelligheid van het luxe ontwerp en vonden het rustig om op te slapen.

Alleen de hoes is echter wasbaar in de machine en we ontdekten dat het een beetje kromp in de was, maar het kussen scoorde topmarkeringen voor koelte en behield zijn vorm goed tijdens onze testperiode. Als u op zoek bent naar ondersteunende en verkoelende eigenschappen, dan is het Simba Hybrid Pillow geschikt voor uw behoeften. Het maakt gebruik van ademende en nanokubustechnologie die is ontworpen voor maximale luchtstroom en laat lucht ontsnappen, zodat je koel kunt blijven. De koelfunctie komt uit drie elementen.

Ten eerste, de door astronauten geïnspireerde temperatuurregeling die wordt gebruikt in de stof van het kussen. Er is ook een speciale laag met mineralen verrijkte vezels die warmte verspreiden. Ten slotte zorgt de mesh-stof ervoor dat het kussen ademend is en warmte afgeeft tijdens het slapen. Over het algemeen is het een veelzijdig kussen dat bij iedereen past, ongeacht de slaaphouding.

Zijdwarsliggers hebben een hogere kussenhoogte nodig dan rugslapers, om uw schouder op te vangen en de naar binnen gerichte ronding van uw nek te ondersteunen. Een te plat kussen kan leiden tot de gevreesde schoudercrunch, waardoor de spieren in je nek worden gestrest en gespannen terwijl je slaapt. Ga voor een kussen van traagschuim of latex dat dicht genoeg is om de hele nacht diep te blijven. Op je zij liggen kan helpen de druk van je schijven, ligamenten en spieren weg te nemen en zal vaak een go-to-positie zijn voor mensen met pijn.

Hier moet je kussen de breedte van je schouder tot je nek zijn om te voorkomen dat je hoofd omhoog of omlaag wordt gekanteld, weg van neutrale uitlijning. Vaak gebruiken mensen met bredere schouders slechts twee kussens om dit gewenste effect te creëren. Dit neemt de druk van je nek weg door compressie te minimaliseren door gewrichten en spieren die door een te dik of dun kussen in een kanteling werden gedwongen. Ze evalueerden kussens gemaakt van verschillende materialen en ontdekten hoe goed ze nekpijn verlichtten terwijl ze ook andere factoren beoordeelden, zoals waar voor je geld, hypoallergene opties en stijl.

Voorslapers worden aangemoedigd om een kussen onder hun borst te plaatsen of met een schouder iets naar achteren te slapen om de nek in een meer neutrale positie te plaatsen en overmatige extensie te voorkomen. Een kussen moet ondersteuning bieden, je hoofd en nek de hele nacht neutraal houden en de last van je hoofd van je nek wegnemen. Een kussen met minder dichtheid stelt je in staat om comfortabel met je hoofd te knuffelen, zodat het niet omhoog komt, waardoor je de natuurlijke ronding van je nekwervelkolom verliest. Het beste kussen voor nek - en schouderpijn is stevig genoeg om het hoofd in een gezonde hoek te houden, maar zacht genoeg om drukpunten te verlichten.

Niet alleen kan een niet-ondersteunend kussen uw nekpijn verergeren, maar studies tonen aan dat het verkeerde kussen's nachts de directe oorzaak van ongemak kan zijn. De houding waarin je slaapt, hoe breed je schouders zijn in vergelijking met je nek en je eigen voorkeur voor comfort bepalen het type kussen dat je nodig hebt. Dit betekent dat wanneer we ons realiseren dat ons kussen mogelijk bijdraagt aan onze nekpijn, we misschien niet weten hoe we het beste kussen moeten kiezen. De vulling bestaat uit versnipperd traagschuim, polyfoam en dons alternatieve clusters die kunnen worden toegevoegd of verwijderd van het kussen wanneer u maar wilt, waardoor het profiel ontstaat dat nodig is voor uw slaapbehoeften.

De sleutel tot het verlichten van nekpijn is om een kussen te vinden dat je hoofd, nek en wervelkolom in een rechte lijn houdt en ondersteuning biedt die past bij je slaapstijl. Voor sommigen die leven met chronische nekpijn, variëren de voorkeuren voor kussenzolder en stevigheid van nacht tot nacht, afhankelijk van hun algemene ongemakniveau. Super zachte kussens bieden waarschijnlijk niet genoeg neksteun, omdat dit soort kussens's nachts onder het gewicht van je hoofd kunnen zinken. Wol - Als het een milieuvriendelijk en natuurlijk hypoallergeen kussen is waar je op zoek bent, kan wol de optie voor jou zijn.

Helaas is het niet hypoallergeen zoals sommige andere kussens op de markt, en het is ook geen traagschuim als je op zoek bent naar dat"zinkende gevoel”. .

Leave Reply

All fileds with * are required