Hoe kies je het beste kussen om nekpijn te voorkomen?

Het beste kussen voor nek - en schouderpijn is stevig genoeg om het hoofd in een gezonde hoek te houden, maar zacht genoeg om drukpunten te verlichten. De meeste slapers vinden succes met een traagschuim-, latex-, boekweit- of verenkussen, omdat deze materialen de beste balans bieden tussen ondersteuning en drukontlasting, 3 dagen geleden. Een deel van het vinden van het juiste kussen voor je nek hangt af van hoe je slaapt. Als je op je rug slaapt, probeer dan een kussen te kiezen dat zich naar je hoofd en nek vormt, zodat je nek voldoende wordt ondersteund.

Kussens met traagschuim of waterkussens zijn goede keuzes. Ze behouden hun vorm maar passen zich aan de structuur van je lichaam aan. Het juiste kussen is essentieel om de nek in een ondersteunde positie te houden met neutrale uitlijning tijdens de slaap. Zonder de juiste kussenondersteuning zullen de ingewikkelde structuren in de nek worden benadrukt, wat elke bestaande nekaandoening verergert en leidt tot nekpijn of stijfheid overdag.

Comfort staat centraal, dus houd rekening met zowel je kussen als je beddengoed. Sommige beddengoed en kussenslopen zijn beter koel te houden. Koelkussens zijn speciaal gemaakt om warmtebehoud te voorkomen, dus dit is iets om in gedachten te houden als een te warm kussen je's nachts wakker houdt. Je korting wordt automatisch toegepast bij het afrekenen.

Het vinden van het juiste kussen kan je slaapkwaliteit aanzienlijk verbeteren, omdat het je slaaphouding helpt. Word je weleens's ochtends wakker en zeg je: „Ik moet grappig hebben geslapen, terwijl je probeert de knik in je nek te masseren? We zijn er ook geweest. Een goede slaaphouding helpt je beter te slapen en wakker te worden zonder die pijntjes en pijnen. Het juiste kussen helpt je wervelkolom in lijn te houden terwijl je slaapt (a, k, a.

Hulp bij je slaaphouding), ongeacht je favoriete slaaphouding. Met een kussen dat een gezonde houding ondersteunt, krijgen je nek, schouders, rug en heupen de ondersteuning die ze nodig hebben, zodat je pijnvrij wakker wordt. Hoewel het kussen dat u kiest grotendeels gebaseerd is op uw persoonlijke voorkeur, hangt het vinden van het juiste kussen ook af van de slaaphouding die u verkiest. Ben je een rugslaper, zijslaper of buikslaper? Dit bepaalt de hoeveelheid ondersteuning die je nodig hebt van je kussen.

Voor rugslapers moet je kussen je nek en hoofd ondersteunen, maar niet zozeer dat je nek in een onnatuurlijke hoek wordt ondersteund. Onthoud dat je wilt dat je ruggengraat en nek uitgelijnd blijven terwijl je slaapt, dus rugslapers willen waarschijnlijk een middeldik kussen, iets dat niet te vol is, maar niet te plat. Als je een zijslaper bent, moet je kussen je hoofd in een neutrale positie ondersteunen en het uitgelijnd houden met je wervelkolom. Omdat je schouder het grootste deel van de druk neemt als je op je zij slaapt, wil je misschien een voller, steviger kussen om je nek de ondersteuning te geven die het nodig heeft en een deel van het gewicht van je schouder te halen.

Slapen op je buik is de meest stressvolle houding voor je rug en nek, dus veel experts raden aan om jezelf te trainen om in een andere positie te slapen. We weten dat je je slaapgewoonten niet van de ene op de andere dag kunt veranderen, dus als je op je buik slaapt, wil je een kussen dat zachter en iets minder vol is. Dit helpt je ruggengraat zo neutraal mogelijk te houden. Is het bevlekt? Zijn er tranen of gaten? Heeft het een geur? (Gross, we weten het, maar net als je matras verzamelen kussens dode huid en zweet.

Ze kunnen zelfs schimmel laten groeien. Als het slaagt voor het lichamelijk onderzoek, probeer dan de vouwtest. Wanneer je je kussen dubbel vouwt, blijft het dan opgevouwen of springt het terug naar zijn oorspronkelijke positie? Als het opgevouwen blijft, is je kussen waarschijnlijk letterlijk uitgeput en is het misschien tijd om afscheid te nemen. Als je kussen klonterig, stinkend, plat (of al het bovenstaande) is, is het misschien tijd voor een upgrade.

Het Leesa kussen is comfortabel en ondersteunend, het perfecte kussen. Door jarenlange ontwikkeling hebben we een responsief kussen van traagschuim gecreëerd dat geweldig is voor elke slaaphouding. Het is ook verkoelend, gemaakt met het premium koelschuim waar klanten dol op zijn in onze matras. Bovendien kan de prachtig ontworpen, gezellige hoes worden verwijderd en gewassen.

Het Leesa Hybrid Pillow is verstelbaar en omkeerbaar, met een donsachtige gewatteerde zakzijde en een verkoelende zijde. Dit kussen is volledig aanpasbaar, een geweldige kussenkeuze voor elke slaaphouding met een verwijderbaar inzetstuk. Laat het inzetstuk erin zitten voor een voller kussen of verwijder het voor iets platters. Gemaakt van cool-to-the-touch stof en een verkoelende gelzijde, houdt dit kussen je koel terwijl je slaapt.

Er zijn zoveel kussenopties beschikbaar, dus als het gaat om het kiezen van het juiste kussen voor jou, kan het een beetje overweldigend zijn. Aan welke criteria moet je denken als je op zoek bent naar het perfecte kussen? We hebben enkele van de belangrijkste criteria voor het plukken van kussens opgesplitst om u te helpen bij het nemen van de beslissing. Sommige vulopties zijn onder meer traagschuim, dons, synthetisch dons, polyester vulling, latex, katoen en wol. Een kussen van traagschuim of latex wordt zwaarder, terwijl een dons- of synthetisch kussen iets lichter zal zijn.

Hoewel je het bedekt met een kussensloop, wil je dat je kussenstof ademend en duurzaam is. Het klinkt misschien gek, maar het is iets om te overwegen. Het premium comfortschuim in het Leesa-kussen is bijvoorbeeld geperforeerd om de luchtstroom te bevorderen en speciaal ontworpen voor de perfecte combinatie van comfort en koeling. Als je klaar bent om je slaap te upgraden, vergeet dan niet je kussen.

Zoek een kussen met de perfecte combinatie van comfort en ondersteuning voor je slaaphouding en persoonlijke voorkeur. Klaar om beter te gaan slapen? Laat Leesa je helpen bij het vinden van je nieuwe favoriete kussen. Het originele voorgevormde Tempur-nekkussen van TEMPUR-PEDIC is een extra stevig kussen dat sterke ondersteuning biedt voor rug- of zijslapers met nekpijn. Met deze kussens kunnen consumenten de hoeveelheid vulling in het kussen veranderen, zodat ze hun perfecte loft kunnen vinden.

Een persoon moet zijn kussens om de 1-2 jaar vervangen om ervoor te zorgen dat hij altijd de juiste ondersteuning krijgt om spierpijn te voorkomen. Tijdens het inbreken van een nieuw kussen beveelt het bedrijf Core Products mensen aan om af te wisselen tussen het gebruik van dit kussen en een standaard kussen. Hete slapers, traagschuimventilatoren, milieuvriendelijke mensen en latexliefhebbers willen bijvoorbeeld waarschijnlijk allemaal specifieke soorten kussens om aan hun persoonlijke voorkeuren te voldoen. Een opgerolde handdoek of rolvormig kussen moet onder de nek worden gelegd en worden aangevuld met een hoofdkussen.

Een arm op een kussen laten rusten en een kussen tussen de knieën toevoegen, biedt extra ondersteuning voor de wervelkolom. De veelzijdigheid van het kussen maakt het ook een geweldige optie voor mensen die de hele nacht van positie wisselen. Een kussen dat zich naar je lichaam vormt, vooral het nekgebied, kan een wereld van verschil maken voor iedereen met chronische pijn. Als je overstapt van een gewoon kussen naar een cervicaal kussen, kan het zijn dat het cervicale kussen in het begin vreemd aanvoelt.

Sommige kussens combineren beide elementen door een rolvormig gebied voor de nek en een dieper, lager gedeelte voor het hoofd op te nemen. In wezen wil je een kussen dat je ruggengraat in lijn houdt zonder al te veel druk op je nek uit te oefenen. Een kussen met een kruisje is er een met extra materiaal erin, met de naden genaaid in rechthoekige panelen aan alle vier de zijden van het kussen, zodat de vulling zich aanpast wanneer je je hoofd beweegt. Kussens ontworpen voor zowel zijdelings slapen als slapen op de rug hebben een lager middengedeelte om op de rug te slapen, met vollere delen aan elk uiteinde om zijdelings te slapen.

.

Leave Reply

All fileds with * are required