Is hoger kussen beter?

Meestal heb je een hoger loftkussen nodig als je meer op je zij slaapt in vergelijking met op je rug. Hoe breder je schouders, hoe hoger je kussen moet zijn. Het juiste kussen moet je slaaphouding ondersteunen en je ruggengraat op één lijn houden terwijl je slaapt. Een kussen mag niet te hoog of te laag zijn.

Het moet precies de juiste hoogte hebben. Anders dwingt het je nek uit de lijn met de rest van je ruggengraat. Speciale kussens kunnen sommige problemen helpen voorkomen, zoals symptomen van brandend maagzuur. Onder veranderingen in levensstijl kan het verhogen van het hoofd tot 30 graden effectief zijn.

Ik heb succes gehad met patiënten die een wigkussen gebruikten, zegt Dr. James Mojica, de slaaplaboratoriumdirecteur van het aan Harvard gelieerde Spaulding Rehabilitation Hospital. Over het algemeen is het lichaamstype minder een overweging voor de hoogte van het kussen in vergelijking met de slaaphouding, wat uw primaire focus zou moeten zijn bij het vinden van de juiste kussenhoogte voor u. De hoes van dit kussen is gewatteerd en in elke gewatteerde zak zit een pluizig dons-alternatief, waardoor het Leesa Hybrid-kussen een klassiek wolkachtig gevoel krijgt.

Lichaamsgrootte en voorkeur hebben waarschijnlijk invloed op de kussengrootte, maar meestal moet het kussen een hoogte van 4 tot 6 inch behouden om het hoofd en de nek te ondersteunen (en schouders wanneer ze op de rug liggen). Wat uw favoriete slaaphouding en lichaamstype ook is, door te bevestigen dat uw kussenhoogte ideaal is, zorgt ervoor dat u uw shuteye optimaliseert voor de beste rest van uw leven. Houd er rekening mee dat een laag loft dons- of dons-alternatief kussen's nachts naar beneden zal comprimeren, terwijl een kussen van laag loftschuim zijn vorm en hoogte beter behoudt onder het gewicht van je hoofd. De meeste donzen of veren kussens bieden weinig structurele ondersteuning in vergelijking met kussens gevuld met stevigere materialen.

Als je bijvoorbeeld op je zij slaapt met een zacht kussen dat niet genoeg ondersteuning biedt onder je nek, moet je hoofd zijwaarts uitstrekken om het kussen te ontmoeten. De eerste stap om het juiste kussen voor uw lichaam te vinden, is het begrijpen van de terminologie die fabrikanten gebruiken om de grootte en vorm van het kussen te definiëren. Op deze manier kunnen slapers het kussen groter maken om op hun zij te slapen en vervolgens de vulling te spreiden en het kussen dunner te maken voor buik- of rugslaap. Als je een maagslaper bent en je weet niet zeker of je de juiste ondersteuning krijgt, bekijk dan mijn verzameling van de beste kussens voor maagslapers.

Leave Reply

All fileds with * are required