Kan de bovenkant van het kussen van de matras worden verwijderd?

Indien aanwezig, gaat de rits helemaal rond de matras. Maak de rits open om de bovenkant van het kussen te verwijderen. Als je geen rits ziet, wordt je kussensloop niet verwijderd en weer bevestigd. Je kussentop eraf halen gebeurt met een schaar en is permanent en onomkeerbaar.

De matras is gemaakt van verschillende lagen schuim en veren en het is allemaal omwikkeld met een zacht uitziend textiel, een beetje zoals een burrito. De zachte toplaag is een bosje schuim dat aan elkaar is gewatteerd en vervolgens op het wikkelmateriaal is genaaid. Het blijkt dat je deze verpakking weg kunt trekken van het onderliggende schuim. Dus de eerste stap is om de wikkel van het bed te trekken en er met een mooi scherp mes in te steken.

Zorg ervoor dat je onder de zachte hoes snijdt, zodat je het als geheel kunt verwijderen. Zorg er ook voor dat je je schuim niet steekt, het kan erg zacht zijn. Als u de trotse eigenaar bent van dit matrastype, kunt u het beste leren hoe u de kussensloop van de matras kunt verwijderen. Het beste is dat na een paar maanden slapen aan de andere kant de bovenkant van het kussen plat wordt en weer comfortabel kan zitten.

Leave Reply

All fileds with * are required