Waar is het beste kussen voor nekpijn?

Onze testers vonden het Saatva Latex kussen uitzonderlijk cool,. Meestal hebben kussens met sterke contouren de neiging om warmte vast te houden. Onze testers vonden het Saatva Latex kussen uitzonderlijk cool, gezien hoe dicht het hoofd en de nek wiegt. Een ietwat stevig kussen is over het algemeen het beste bij nekpijn, vooral als je op je zij slaapt.

Een kussen dat te zacht en niet ondersteunend is, zal druk uitoefenen op uw cervicale wervelkolom. Maar het kussen moet nog steeds wat zachtheid hebben. Elk kussen dat ongemakkelijk aanvoelt, zal slecht nieuws zijn voor je nek. Met zijn voorgevormde vorm en ondersteunend traagschuim belooft het Tempur-Pedic Tempur-nekkussen je nek de hele nacht op één lijn te houden.

Het is verkrijgbaar in drie maten, aanpasbaar aan je lichaamsvorm en slaapstijl, en het is volledig hypoallergeen. Het Layla Kapok-kussen was verreweg het beste kussen dat we hebben getest. Het is gevuld met CertiPUR-US gecertificeerd versnipperd traagschuim en vezels van de Kapok-boom. De vezels zijn licht, drijvend en worden vaak gebruikt als donsalternatief.

We hebben meer dan 300 kussens getest om te bepalen welke het meest geschikt zijn voor slapers met verschillende behoeften. Als u de voorkeur geeft aan zeer zachte kussens die uw nek niet voldoende ondersteunen, kunt u genieten van een traagschuimkussen met aanzienlijke drukontlasting. Het kussen heeft twee compressieritsen aan weerszijden, en wanneer ze worden opengeritst, zet het kussen verticaal uit, waardoor het hok onmiddellijk wordt aangepast en zonder het gedoe van het toevoegen of verwijderen van vulling. We gaan dieper in op hoe lichaamshouding en kussenconstructie het comfort kunnen verbeteren, en we leren je waar je op moet letten bij het winkelen voor een kussen voor nekpijn.

Dit is een redelijke hoeveelheid tijd om te verwachten dat uw kussen meegaat, vooral gezien het feit dat uw comfortvoorkeuren in de loop van de tijd zullen veranderen, waardoor vaak een nieuw kussen nodig is. Als je veel reist, is het misschien de moeite waard om te investeren in een kleiner kussen om mee te nemen om te voorkomen dat je wakker wordt met nekpijn door niet-ondersteunende hotelkussens. Op een zachte matras met zinklood wilt u bijvoorbeeld een kussen met lage zolder om uw nek in de juiste uitlijning te houden, terwijl een stevige matras een kussen met hoge zolder nodig heeft om uw hoofd goed omhoog te houden. Dit kussen verschilt van veel schuimkussens op nog een andere manier dat je de hele nacht niet warm wordt dankzij Airscape-schuim dat de luchtstroom en ventilatie bevordert.

Bij het inbreken van een nieuw kussen raadt het bedrijf Core Products mensen aan om af te wisselen tussen het gebruik van dit kussen en een standaardkussen. Cervicale kussens zijn voorzien van bolsters of cilindervormige delen van het kussen die zich nestelen in de natuurlijke achterwaartse C-vormige cervicale curve van uw nek om ondersteuning te bieden voor spanningsvrij slapen. Sleep Innovations biedt hetzelfde kussen in grotere maten 20 x 15 en 24 x 15 inch, zodat u hetzelfde kussen kunt hebben voor uw bed en tijdens het reizen. Net als bij het Core Products kussen hierboven, heeft het Temper-Pedic Neck Pillow twee verschillende maten bolsters die zijn ontworpen om zich onder je nek te nestelen om verschillende niveaus van ondersteuning te bieden.

Leave Reply

All fileds with * are required