Waar koop je het beste kussen?

Functioneel en decoratief, het juiste type bedkussens kan uw slaapkamer naar een hoger niveau tillen en uw slaap verbeteren. We hebben uren onderzoek gedaan naar waar we de beste kussens online en in de winkel konden kopen, waarbij we elke retailer evalueerden op hun selectie, retourbeleid, retourperiode, betalingsopties en gemiddelde verzendtijd. Topkeuzes zijn Brooklinen, Parachute en Wayfair. Als je van gedachten verandert, kunnen de meeste Brooklinen-producten binnen 365 dagen worden geretourneerd of geruild, en ze dekken retourverzending als je in de VS bent, S.

Als je in de omgeving van Williamsburg bent, kun je ook persoonlijk winkelen in de Brooklinen-winkel. We hebben deze pagina onlangs bijgewerkt met het Tempur-Pedic Tempur-cloud Pillow als onze beste keuze voor rug- en buikslapers. Het Saatva Latex kussen blijft onze beste algemene keuze. Het perfecte kussen kan een revolutie teweegbrengen in je slaap, maar het is ook ongrijpbaar.

Na meer dan 1.000 nachten 120 kussens te hebben getest, hebben we geleerd dat het juiste kussen voor jou afhangt van je lichaamsvorm en slaaphouding. Daarom zijn onze favorieten het versnipperde schuim Nest Bedding Easy Breather Pillow voor zij- en rugslapers en het down-alternatieve Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate voor maagslapers aanpasbaar om u te helpen de beste pasvorm te krijgen.

Leave Reply

All fileds with * are required