Wat is de beste kussenhoogte voor nekpijn?

Lichaamsgrootte en voorkeur hebben waarschijnlijk invloed op de kussengrootte, maar meestal moet het kussen een hoogte van 4 tot 6 inch behouden om het hoofd en de nek te ondersteunen (en schouders wanneer ze op de rug liggen). Als nekpijn uw probleem is, is een platter kussen misschien de betere optie. In één onderzoek creëerden hogere kussens meer cranio-cervicale druk (dat is op de plek waar het hoofd en de nek samenkomen) en een grotere cervicale hoek, wat betekent dat je hoofd niet in lijn staat met je wervelkolom. Dit kan leiden tot pijn en stijfheid als je nek de hele nacht in die hoek blijft.

Slapen op je zij is de op één na beste positie om nekpijn te verlichten. Zijdwarsliggers profiteren het meeste van een dikker kussen - een kussen dat van gemiddelde hoogte is en gemaakt is van steviger materiaal zoals latexschuim. Zijdwarsliggers vinden dat een groter kussen hun nek en rug beter in een rechte lijn uitlijnt. Ook moeten zijslapers een kussen tussen hun knieën plaatsen om hun ruggengraat recht te houden.

Een lichaamskussen is goed om te proberen voor deze specifieke positionering van lichaam en been. In tegenstelling tot, wanneer ze in de 90 graden positie worden geplaatst, kunnen slapers wakker worden met nek- en bovenarmpijn en een veranderd gevoel voor de kleine en ringvingers. Tegelijkertijd behoudt het kussen een medium gevoel dat voorkomt dat het hoofd diep in het kussen zakt. De volgende op mijn lijst is het Purple Harmony-kussen, en ik heb het speciaal gekozen voor mensen die op zoek zijn naar een zacht kussen dat nekpijn verlicht.

Sommige mensen vinden dat kussens met traagschuim hun nekpijn verlichten, terwijl anderen veel comfortabeler zijn met microvezelvulling. Als je allergieën hebt, kies dan een kussenvulling die ze niet activeert, en overweeg om een kussensloop te gebruiken die beschermt tegen allergenen of huisstofmijt. Het kussen is voorzien van een kern van versnipperd traagschuim dat kan worden aangepast om een loft te bereiken die het meest comfortabel voor u is. De American Chiropractic Association merkt op dat nekpijn vaak hand in hand gaat met hoge stressniveaus en obesitas.

Het Eli %26 Elm SideSleeper Pillow heeft een unieke vorm met een verzonken midden voor de schouder, ontworpen om aan je lichaam te passen tijdens het slapen aan je lichaam. De uitgebalanceerde ondersteuning van dit kussen is ontworpen door pluche buitenlagen schuim om je hoofd en nek comfortabel te houden, en een stevige binnenlaag van schuim die zich aanpast aan druk en neutrale uitlijning van de wervelkolom ondersteunt. Een opgerolde handdoek of rolvormig kussen moet onder de nek worden gelegd en worden aangevuld met een hoofdkussen. Voor iedereen die comfortabeler slaapt op een helling in een verstelbaar bed of op kussens wordt ondersteund, is het de moeite waard om dit type kussen te overwegen om het hoofd en de nek te ondersteunen.

Daarom moet iedereen die moeite heeft om's nachts koel te blijven, naar het DreamCloud Best Rest Memory Foam Pillow kijken. Rug- en buikslapers kunnen merken dat slapen zonder kussen hen helpt om de neutrale uitlijning van de wervelkolom te behouden, maar zijslapers hebben een kussen nodig om een gezonde houding te behouden en de druk op de schouders en heupen te verlichten. Aangezien nekpijn kan en vaak begint vanaf het moment dat je wakker wordt, is het nauwelijks schokkend dat factoren zoals je matras en kussens een impact kunnen hebben op dingen.

Leave Reply

All fileds with * are required