Wat is het beste kussen om te kopen?

We hebben deze pagina onlangs bijgewerkt met het Tempur-Pedic Tempur-cloud kussen als onze beste keuze voor rug- en buikslapers. Het Saatva Latex kussen blijft onze beste algemene keuze. Het perfecte kussen kan een revolutie teweegbrengen in je slaap, maar het is ook ongrijpbaar. Na meer dan 1.000 nachten 120 kussens te hebben getest, hebben we geleerd dat het juiste kussen voor jou afhangt van je lichaamsvorm en slaaphouding.

Daarom zijn onze favorieten, het versnipperde schuim Nest Bedding Easy Breather Pillow voor zij- en rugslapers en het down-alternatieve Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate voor maagslapers, aanpasbaar om u te helpen de beste pasvorm te krijgen. Hoewel stevigheid en vultype worden bepaald door uw slaapvoorkeur, zeggen Cushner en Foley dat het hok, of de hoogte, van uw kussen belangrijker is als u op uw zij slaapt. We spraken met Cushner, Foley, Toussaint-Keshinro en nog drie experts over waar je op moet letten in kussens voor zijslapers en welke ze aanbevelen. Met een uniek „U-vormig ontwerp nestelt Eli %26 Elm's zijslaapkussen zich als een puzzelstuk in de ruimte tussen je hoofd, nek en schouders om de ideale uitlijning van de wervelkolom te creëren.

Het is gevuld met een mix van zachte en ondersteunende noedellatex en polyestervezels, en je kunt de hoogte en stevigheid aanpassen door vulling te verwijderen of toe te voegen. Volgens Cushner hebben de meeste zijslapers kussens van gemiddelde tot hoge loft nodig die „voldoende demping bieden voor het hoofd en de nek zonder te laag te zinken, dus het aanpasbare vulniveau helpt je het hok te vinden dat het beste werkt voor je lichaam. De vulling is ingekapseld in een voering die wordt beschermd door een machinewasbare buitenhoes, maar het merk verkoopt ook een speciale kussensloop die naadloos in de vorm van het kussen past (en die u op het moment van aankoop met het kussen kunt bundelen). Ja, waterbedden gingen een paar decennia geleden uit de mode, maar Alanna McGinn, de oprichter en CEO van Good Night Sleep Site, en Dr.

Toussaint-Keshinro zijn het er beiden over eens dat waterkussens de gouden standaard zijn voor mensen die meer neksteun nodig hebben. Waterkussens zijn „perfect voor elk type slaaphouding en velen zijn goedgekeurd door chiropractor, omdat de stevigheid de ondersteuning biedt voor het uitlijnen van hoofd, nek en wervelkolom die mensen met chronische pijn zal helpen”, legt McGinn uit. Toussaint-Keshinro, het waterkussen van Mediflow heeft een zachte laag vezels die bovenop een laag water zit die je zelf vult om een responsief kussen te creëren dat nekpijn kan helpen verminderen. Het uniek verstelbare kussen kan steviger worden gemaakt door meer water toe te voegen of zachter door wat te verwijderen.

Tempur-Pedic beveelt de Cloud aan als een van de beste kussens om ook op vakantie goed te slapen, omdat deze kan worden samengeperst en opgerold voor gebruik op reis. Het kussen-in-een-kussenontwerp heeft een stevig binnenkussen voor ondersteuning en een pluizig buitenkussen voor comfort. Sommige fabrikanten brengen hun kussens specifiek op rug-, buik- of zijslapers, maar aangezien er geen industriestandaarden zijn over wat bijvoorbeeld een zijslaperkussen maakt versus een voor een rugslaper, zijn deze labels aan het eind van de dag zinloos. Veel kussens zijn gemaakt van hypoallergene materialen, maar Robbins raadt aan om een kussen met een synthetische vulling te zoeken als je gevoelig bent voor allergieën.

Het beste kussen voor elke slaper moet een gelijkmatige uitlijning van de wervelkolom bevorderen door optimale demping te bieden voor het hoofd, de nek en de schouders. Een ander nadeel is dat als je's nachts van positie moet veranderen of aanpassingen moet maken, het openen van dit kussen en het vervangen van de inzetstukken kieskeurig is, maar de ervaring is nog steeds zoveel beter dan lijden aan het verkeerde kussen. Het Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate is het enige aanpasbare alternatieve kussen dat we ooit hebben getest, en het is ideaal voor maagslapers die moeite hebben om de juiste hoogte te vinden. Layla Kapok Memory Foam Pillow Dit kussen is gemaakt met een combinatie van versnipperd traagschuim en vulling geproduceerd uit kapokbomen.

Het Brooklyn Bedding Talalay Latex Pillow is ondersteunend en responsief, dus je moet niet het diepe zinken ervaren dat je kunt tegenkomen met een schuimkussen. Robbins zei dat hotels en slaapklinieken meestal kamers uitrusten met zijslapers in gedachten, dus als je kussens koopt voor een logeerkamer, is een zijslapervriendelijk kussen meestal een goede gok. In vergelijking met dichtere materialen zoals traagschuim blijven de kussens relatief koel, maar stoppen ze met actief koelen zoals het Leesa Hybrid Pillow. Het kussen is omhuld met een geactiveerde, met houtskool doordrenkte hoes die huisstofmijt op afstand houdt en de levensduur van uw kussen verlengt.

We raden aan om een kussen te kiezen dat op een proefperiode komt, zodat je minstens drie weken de tijd hebt om het thuis uit te proberen om er zeker van te zijn dat het echt de beste keuze is voor je slaap- en houdingsbehoeften. .

Leave Reply

All fileds with * are required