Wat zijn de beste kussens voor nekpijn?

Onze testers vonden het Saatva Latex kussen uitzonderlijk cool,. Meestal hebben kussens met sterke contouren de neiging om warmte vast te houden. Onze testers vonden het Saatva Latex kussen uitzonderlijk cool, gezien hoe dicht het hoofd en de nek wiegt. Eerst mijn persoonlijke favoriet, het Casper-schuimkussen.

Dit stevigere kussen is ontworpen om je hoofd en nek goed uitgelijnd te houden, waardoor toekomstige nekpijn wordt voorkomen en bestaande pijn wordt verlicht. Met zijn voorgevormde vorm en ondersteunend traagschuim belooft het Tempur-Pedic Tempur-nekkussen je nek de hele nacht op één lijn te houden. Het is verkrijgbaar in drie maten, aanpasbaar aan je lichaamsvorm en slaapstijl, en het is volledig hypoallergeen. Cushner zegt dat het beste kussen voor nek- en schouderpijn „stevig genoeg is om het hoofd in een gezonde hoek te houden, maar zacht genoeg om drukpunten te verlichten.

Rug- en buikslapers kunnen merken dat slapen zonder kussen hen helpt om de neutrale uitlijning van de wervelkolom te behouden, maar zijslapers hebben een kussen nodig om een gezonde houding te behouden en de druk op de schouders en heupen te verlichten. Niet alleen kan een niet-ondersteunend kussen je nekpijn verergeren, maar studies tonen aan dat het verkeerde kussen de directe oorzaak kan zijn van ongemak tijdens de nacht. Dat betekent dat de beste kussens voor nekpijn het probleem niet zozeer verlichten, maar voorkomen dat het's nachts erger wordt. Het originele voorgevormde Tempur-nekkussen van TEMPUR-PEDIC is een extra stevig kussen dat sterke ondersteuning biedt voor rug- of zijslapers met nekpijn.

Bij het inbreken van een nieuw kussen raadt het bedrijf Core Products mensen aan om af te wisselen tussen het gebruik van dit kussen en een standaardkussen. Het kussen is mogelijk niet geschikt voor mensen die pluche kussens nodig hebben met extra comfort, omdat het de functie is om de druk in de nek te verlichten. Schuler, „Mensen met nek- of rugpijn zullen merken dat zowel middelzware matrassen als kussens's nachts de beste ondersteuning bieden. Kussens moeten stevig genoeg zijn om de nek te ondersteunen zonder drukpunten te creëren, maar de precieze stevigheid van een kussen hangt af van uw gebruikelijke slaaphouding.

Dat is waar de beste kussens voor nekpijn binnenkomen, ze kunnen je lichaam helpen ondersteunen om die vervelende pijntjes te verminderen. Mensen kunnen boekweitkussens ook aanpassen aan vrijwel elke slaapstijl en behoefte door rompen van het kussen toe te voegen of te verwijderen. Cervicale kussens zijn voorzien van bolsters of cilindervormige delen van het kussen die zich nestelen in de natuurlijke achterwaartse C-vormige cervicale curve van uw nek om ondersteuning te bieden voor spanningsvrij slapen. Hoewel je misschien denkt dat elk nieuw kussen het zal doen, hangt het soort kussen dat je krijgt af van je slaapstijl.

Leave Reply

All fileds with * are required