Welk beste kussen?

SHOP NU; Origineel schuimkussen. We hebben deze pagina onlangs bijgewerkt met het Tempur-Pedic Tempur-cloud Pillow als onze beste keuze voor rug- en buikslapers. Het Saatva Latex kussen blijft onze beste algemene keuze. Het perfecte kussen kan een revolutie teweegbrengen in je slaap, maar het is ook ongrijpbaar.

Na meer dan 1.000 nachten 120 kussens te hebben getest, hebben we geleerd dat het juiste kussen voor jou afhangt van je lichaamsvorm en slaaphouding. Daarom zijn onze favorieten het versnipperde schuim Nest Bedding Easy Breather Pillow voor zij- en rugslapers en het down-alternatieve Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate voor maagslapers aanpasbaar om u te helpen de beste pasvorm te krijgen. Ja, waterbedden raakten een paar decennia geleden uit de mode, maar Alanna McGinn, de oprichter en CEO van Good Night Sleep Site, en Dr. Toussaint-Keshinro zijn het er allebei over eens dat waterkussens de gouden standaard zijn voor mensen die meer neksteun nodig hebben.

Waterkussens zijn „perfect voor elk type slaaphouding en velen zijn goedgekeurd door chiropractor, omdat de stevigheid de ondersteuning biedt voor het uitlijnen van hoofd, nek en wervelkolom die mensen met chronische pijn zal helpen, legt McGinn uit. Toussaint-Keshinro, het waterkussen van Mediflow heeft een zachte laag vezels die bovenop een laag water zit die je zelf vult om een responsief kussen te creëren dat nekpijn kan helpen verminderen. Het uniek verstelbare kussen kan steviger worden gemaakt door meer water toe te voegen of zachter door wat te verwijderen.

Leave Reply

All fileds with * are required