Welk beste kussen voor nekpijn?

Beste kussens voor zijslapers · Beste kussens voor schouderpijn. Eerst mijn persoonlijke favoriet, het Casper-schuimkussen. Dit stevigere kussen is ontworpen om je hoofd en nek goed uitgelijnd te houden, waardoor toekomstige nekpijn wordt voorkomen en bestaande pijn wordt verlicht. Met zijn voorgevormde vorm en ondersteunend traagschuim belooft het Tempur-Pedic Tempur-nekkussen je nek de hele nacht op één lijn te houden.

Het is verkrijgbaar in drie maten, aanpasbaar aan je lichaamsvorm en slaapstijl, en het is volledig hypoallergeen. Kussens van traagschuim zijn uitstekend voor verlichting van nekpijn. Deze kussens zijn ontworpen om je hoofd te kussen en te contouren, dus ze ondersteunen uitstekend de neutrale uitlijning van de wervelkolom. Contourkussens van traagschuim zijn ook duurzaam en gaan lang mee.

In tegenstelling tot veren- of donskussens hoeven ze niet vaak te pluizen om hun vorm te behouden. Alig, een kleine zij- en rugslaper, ervoer aanvankelijk nekpijn, maar toen ze aan het kussen gewend raakte, groeide ze ervan te houden. Om nekpijn te verlichten, hebben zijslapers een kussen nodig met een verheven profiel en een gemiddeld tot stevig niveau van ondersteuning. Het Eli %26 Elm SideSleeper Pillow heeft een unieke vorm met een verzonken midden voor de schouder, ontworpen om aan je lichaam te passen tijdens het slapen aan je lichaam.

Naast het kiezen van het juiste kussen, kunt u nekpijn verminderen door veranderingen in levensstijl, zoals het aannemen van de juiste houding, het nemen van rekoefeningen en over het algemeen actiever zijn. Maar als het gaat om de materialen en het type kussen waar je op moet letten om nekpijn te helpen verlichten, is het antwoord iets eenvoudiger. Een kussen met een te laag hok zorgt ervoor dat je hoofd te ver naar het bed zakt, en een kussen met een te hoog hok zal je hoofd dwingen hoger te hellen dan zou moeten. Hoewel je misschien denkt dat elk nieuw kussen het zal doen, hangt het soort kussen dat je krijgt af van je slaapstijl.

Daarom moet iedereen die moeite heeft om's nachts koel te blijven, naar het DreamCloud Best Rest Memory Foam Pillow kijken. Gemaakt van de vezels van Kapok boomzaden en traagschuim, is het Layla Kapok kussen een uniek, hypoallergeen en ondersteunend verstelbaar kussen. Dit kan een paar pogingen vergen met verschillende kussens en zelfs enkele gesprekken over de juiste matras, maar na verloop van tijd is het de moeite waard om de beste slaaphouding en het beste bijpassende kussen te vinden. Sommige mensen vinden dat kussens met traagschuim hun nekpijn verlichten, terwijl anderen veel comfortabeler zijn met microvezelvulling.

Voor een volledig natuurlijke, verstelbare optie kiezen veel mensen boekweitkussens zoals het Original Hullo Boekweitkussen. Hoewel een van de beste kussens zou kunnen werken om uw wervelkolom op één lijn te houden, zijn er ook enkele speciale kussens die speciaal zijn gemaakt om de nek te ondersteunen, vooral voor degenen die chronisch worstelen met nekpijn. Zoals we al eerder zeiden, hebben maagslapers unieke behoeften, namelijk dunnere kussens die's nachts de nek niet belasten. Dit kussen van Epabo heeft een strategisch ergonomisch ontwerp om je hoofd, nek en schouders te ondersteunen en te wiegen, zodat je in ononderbroken slaap kunt drijven en verfrist wakker kunt worden.

Leave Reply

All fileds with * are required