Welk beste zwangerschapskussen?

Queen Rose zwangerschapskussen; Beste (goedkopere) zwangerschapskussen. Het CeeCee kussen van PharmEdoc; Beste. De Leachco Snoogle heeft een extra lange buik om je rug of buik te ondersteunen en kan gemakkelijk worden opgevouwen om onder je knieën of voeten te plaatsen. De Leachco Snoogle heeft de vorm van de letter C en is ontworpen om de natuurlijke contouren van je lichaam van top tot teen te ondersteunen.

Alle producten op Glamour worden onafhankelijk geselecteerd door onze redacteuren. Wanneer u echter iets koopt via onze retaillinks, kunnen we een aangesloten commissie verdienen. Zwangerschapsmensen hebben specifieke behoeften, denk aan zwangerschapskleding, zoals hobbelvriendelijke leggings en jurken, zwangerschapsondergoed en natuurlijk de beste zwangerschapskussens voor een goede nachtrust. Zelfs voordat die hobbel begint te laten zien, worden rustgevende z's terwijl ze verwachten steeds verder tussen; helaas beginnen brandend maagzuur, pijnlijke heupen, pijnlijke ruggen en rustelozebenensyndroom maar al te snel in en duren voor sommigen alle negen maanden.

Het goede nieuws? Een zwangerschapskussen kan helpen. Een zwangerschapskussen kan enkele van de meest voorkomende ongemakken helpen verlichten en een gezonde slaap voor zwangere mensen aanmoedigen; in tegenstelling tot gewone kussens zijn deze kussens gemaakt met volledige lichaamsondersteuning in gedachten. Bovendien helpen ze u te voorkomen dat u plat op uw rug ligt, een positie die de bloedtoevoer naar de baarmoeder in gevaar kan brengen. Sorry, rugslapers.

Cross, MD, medisch adviseur voor pH-d Feminine Health. In feite kan het juiste kussen het hele lichaam ten goede komen dan een groeiende bult, waardoor u het hoofd kunt bieden naarmate het lichaam verandert in de loop van de zwangerschap. Afhankelijk van uw slaapstijl en behoeften, kunnen verschillende maten en vormen van zwangerschapskussens, zoals C-vormig, U-vormig, wig- en zijslaapontwerpen, uw babybuil ondersteunen wanneer u op uw zij slaapt, uw knieën decomprimeren om uw onderrug, heupen en bekken te decomprimeren en uw hoofd op te heffen om te maken gemakkelijker ademen. Bovendien, „sommige vrouwen vinden dat het opheffen van het hoofd, de nek en de schouders sommige maagzuurachtige symptomen kan verlichten, Dr.

Er is geen goed moment om een zwangerschapskussen te gaan gebruiken, hoewel het tweede trimester het meest voorkomt. Cross zegt en merkt op dat sommige zwangere vrouwen ze in het eerste trimester gebruiken, terwijl anderen dat nooit doen. Een zwangerschapskussen kan ook nuttig zijn voor postpartumvrouwen met een keizersnede, „vooral als ze een maagslaper zijn, omdat ze het nog steeds niet prettig vinden om direct na de operatie op hun buik te slapen, Dr... En sommige kunnen zelfs worden gebruikt als voedingskussen om ondersteuning te bieden tijdens het geven van borstvoeding, nu noemen we dat veelzijdig.

Luister om te beginnen naar je intuïtie. Vraag een vriend en mede-mama waar ze geluk mee hebben gehad en of ze misschien nog die van hen hebben om te lenen. Verwacht ook dat je kussen moet veranderen als je lichaam verandert. Blijf verschillende combinaties en posities proberen op basis van je behoeften en wat je voelt.

Eindelijk, als je je niet comfortabel kunt voelen, Dr. Stroot zegt dat een fysiotherapeut je kan helpen erachter te komen waar je meer ondersteuning nodig hebt tijdens de slaap door middel van manuele therapie en oefeningen voor kracht, stabiliteit en flexibiliteit terwijl je je voorbereidt op bevalling en bevalling. Om u te helpen bij het zoeken naar zwangerschapskussens, Dr. Stroot legt de voordelen uit van verschillende soorten zwangerschapskussens.

En natuurlijk hebben we een bewerking toegevoegd om te winkelen. Cross zegt dat een U-vormig zwangerschapskussen een van de meest voorkomende is voor een volledige knuffelervaring en het beste voor maximale buikondersteuning. Ze beschouwt deze stijl ook als een van de beste voor het verlichten van lage rugpijn; het is even nuttig voor pijnlijke heupen en bekken, omdat de langwerpige zijkanten tussen de benen kunnen stoppen om compressie te verminderen. Een U-vormig zwangerschapskussen maakt het wisselen van houding gemakkelijker en kan worden gecombineerd met standaard kussens of kussens voor extra ondersteuning.

Om jezelf tijdens de slaap te ondersteunen, een ideale houding als je te maken hebt met brandend maagzuur, stapel je een U-vormig zwangerschapskussen met anderen eronder ingeklemd, Princess and the Pea-stijl. Een ander populair zwangerschapskussen is de C-vorm, die een open zijde heeft in plaats van de volledig omwikkelde U-vorm. Maar „ze zijn groot en kunnen behoorlijk wat ruimte innemen, dus partners kunnen zich druk voelen”, waarschuwt ze. Je kunt ze echter in verschillende slaapposities gebruiken.

Stroot zegt, zoals op je rug met je hoofd aan het ene uiteinde en knieën over het andere, of aan je zij met het kussen tussen je knieën. Een halve buik, halfzijpositie kan ook worden ondersteund met deze stijl. Cross merkt op dat een C-vorm nuttig kan zijn voor het verlichten van een pijnlijk bekken en heupen door de uiteinden tussen de benen te plaatsen, zoals een U-vormig kussen. Misschien heb je al een klassiek lichaamskussen, waardoor dit een economische keuze is tijdens de zwangerschap.

Deze zijn doorgaans lichter en gemakkelijker te manoeuvreren, waardoor het rollen naar je andere kant met weinig verstoring gemakkelijker wordt en meer ruimte in het bed is om met een partner te knuffelen. Stroot stelt voor om een klassiek lichaamskussen te knuffelen door het tussen beide armen en benen te plaatsen om je buik te ondersteunen terwijl je op de zijkant ligt. Of, terwijl slapen in de rug nog steeds veilig is, zegt ze dat je er een onder de knieën kunt stoppen voor een ondersteunend ruggevoel. En tot slot kan een klassiek lichaamskussen de moeite waard zijn om over te gaan naar later in de zwangerschap.

Als een groot U-vormig kussen te zwaar wordt om aan te passen, kunt u het beter doen met een lichter, meer verstelbaar en minder dicht klassiek lichaamskussen, zegt Dr. Slaapkussens aan de zijkant bevatten meestal twee kleinere kussens die zijn verbonden met een riem. Ze bieden minder algemene lichaamsondersteuning, volgens Dr. Kruis, maar werk goed voor specifieke aandacht op één gebied, zoals het ondersteunen van de rug of heupen.

Bovendien, omdat ze minder omslachtig zijn, zijn zijslaapkussens gemakkelijker om tijdens de slaap van houding te veranderen, terwijl ze toch rugondersteuning bieden. Een wigkussen voor zwangerschap is een van de beste voor rugpijn en ondersteuning, en is vooral ideaal in het derde trimester, wat, sorry van tevoren, is wanneer het ongemak toeneemt en brandend maagzuur vaak woedt. Stroot, opmerkend hun beoogde plaatsing onder de rug. Als je nog steeds verhoging nodig hebt, gebruik dan meer ondersteunende kussens of meer kussens om je hoofd hoger te houden.

Bolsters zijn een andere kussenstijl die je misschien al yogaliefhebbers bezit, we zien je omdat ze meestal steviger zijn en verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Hoewel ze minder ondersteunend zijn dan andere zwangerschapskussens, zijn ze geweldig om in de buurt te hebben tijdens het navigeren wat het beste voor je werkt, net als traditionele kussens en handdoekrollen. Een bolster kan ook geweldig zijn onder de knieën, legt ze uit, omdat je heupen kan helpen openen, meestal als het een bredere stijl is, door ondersteunde knieën naar buiten te laten vallen, wakker of slapend. De meeste kussens die op de markt worden gebracht als zwangerschapskussens zijn erg groot en bieden volledige lichaamsondersteuning door middel van U-, C- of J-vormen die helpen lokale drukverlichting te bieden aan verschillende delen van uw lichaam, afhankelijk van uw behoeften.

Dit 65-inch zwangerschapskussen van Meiz kan ondersteuning bieden aan iedereen die langer is dan gemiddeld en bijna een voet langer is dan veel van de kussens op deze lijst. Je kunt gewone kussens gebruiken om je rug, buik en tussen je knieën te versterken, maar het is vaak een stuk gemakkelijker om in plaats daarvan een zwangerschapskussen te kopen. Een zwangerschapskussen is een kussen dat speciaal is ontworpen om je comfortabeler te houden als je zwanger bent en probeert te slapen. Maar de grootste reden waarom mensen een lichaamskussen of een wigkussen nodig hebben, is dat slapen op je rug niet wordt aanbevolen na 20 weken zwangerschap.

Voor degenen die minder dan graag veel geld aan een kussen willen uitgeven, is dit een van de beste zwangerschapskussens om met een beperkt budget vast te houden. Dus hoe kun je de juiste voor jou vinden? Blijf lezen voor tips over het kopen en gebruiken van een zwangerschapskussen, plus een overzicht van de beste zwangerschapskussens die momenteel op de markt zijn. We spraken met Davis, Elrich en drie andere experts om de beste zwangerschapskussens te vinden om negen maanden en daarna mee te knuffelen. Gebruikers zeggen dat dit U-vormige zwangerschapskussen rugpijn helpt verlichten en het zelfs een chiropractisch zwangerschapskussen noemt.

Het is echt oversized en groter dan de meeste zwangerschapskussens op de markt, dus het is het beste voor gebruik in een kingsize bed (of als je je partner in de logeerkamer kunt schoppen). Geweldig voor gevoelige slapers die grotere zwangerschapskussens te claustrofobisch vinden, dit wigvormige kussen glijdt recht onder de buik om het voorzichtig op te tillen, waardoor het gewicht van je pijnlijke rug en gewrichten wordt gehaald. .

Leave Reply

All fileds with * are required