Welk kussen is beter dan mijn kussen?

Als we de kussens puur in termen van comfort zouden beoordelen, zou het Casper Original Pillow nog steeds winnen van de MyPillow. De Casper Original is comfortabel en voelt aan alsof hij is gemaakt van hoogwaardige materialen. Hoewel het iets warmer slaapt dan de MyPillow en meer kost, wint de Coop handig in deze wedstrijd. Het biedt geweldige ondersteuning voor dwarsliggers aan de zij- en achterkant.

Het feit dat je de hoeveelheid schuimvulling kunt aanpassen zoals je wilt, is een voordeel dat de MyPillow niet kan evenaren. Bovendien heb je 40 dagen meer om de Coop uit te proberen dan de MyPillow voordat je moet beslissen of je hem wilt retourneren voor een terugbetaling. Casper en MyPillow zijn twee bekende namen in de wereld van zowel kussens als matrassen. Het kenmerkende kussen van Casper heeft een verstelbaar ontwerp en een superzachte vulling, terwijl de MyPillow draait om het kiezen van het juiste stevigheidsniveau en het garanderen van een perfecte nachtrust.

Een zijslaper zei dat het te veel zonk, terwijl een ander die meestal twee kussens gebruikt opmerkte: „Ik begon met twee kussens en schakelde eigenlijk's nachts over. Het is gemakkelijker om je schouders en nek te vormen dan andere donskussens zoals het Frontgate Resort Luxury Goose Down Gusseted Pillow. Het kussen is ook maar liefst 10 lbs, dus het is behoorlijk dang zwaar en je zou er zeker de regerende kussenvechtkampioen mee zijn. Over het algemeen genieten kleine individuen meer van kussens met minder loft, terwijl zwaardere mensen baat zouden hebben bij een kussen met meer loft.

Layla Kapok Memory Foam Pillow Dit kussen is gemaakt met een combinatie van versnipperd traagschuim en vulling geproduceerd uit kapokbomen. Zo voelt het Casper Down Pillow aan, maar zonder de reputatie dat sommige donskussens worden geleverd. Op basis van mijn ervaring heeft het kussen de juiste hoeveelheid loft en stevigheid voor rugslapen en zijslapen, tenzij het individu een groter lichaamsframe heeft en meer gewicht op het kussen legt (bekijk Marten's Take hieronder voor meer details daarover. Testers merken ook op of een kussen er stevig uitziet, of het stiksel gelijkmatig is of uit elkaar valt, plus of het kussen een afneembare hoes heeft die je apart kunt wassen.

Dit is waar My Pillow de rand heeft, omdat ze je kussen een heel decennium onder garantie bedekken. Dit verstelbare kussen is betaalbaarder dan andere kussens van versnipperd schuim die we hebben geprobeerd, en het biedt stevige ondersteuning voor rug-, zij- en sommige maagslapers. Hoewel hoge temperaturen de beste manier zijn om ziektekiemen en allergenen zoals huisstofmijt te doden, kunnen ze ook bakken en het kussen beschadigen. Het heeft een 5-kamerconstructie, waardoor het Casper Down Pillow anders is dan de andere kussens die we hier bij The Slumber Yard hebben getest.

Leave Reply

All fileds with * are required