Welk kussen is het beste voor nekpijn?

Het Silk %26 Snow Pillow biedt genoeg. Beste kussens voor zijslapers · Beste kussens voor schouderpijn Slapers die's nachts nekpijn ervaren, kunnen veel baat hebben bij een kussen dat de druk verlicht. Het Silk %26 Snow Pillow biedt voldoende demping om de nek te wiegen, waardoor de drukopbouw wordt verlicht, terwijl het toch matige ondersteuning behoudt. Eerst mijn persoonlijke favoriet, het Casper-schuimkussen.

Dit stevigere kussen is ontworpen om je hoofd en nek goed uitgelijnd te houden, waardoor toekomstige nekpijn wordt voorkomen en bestaande pijn wordt verlicht. Met zijn voorgevormde vorm en ondersteunend traagschuim belooft het Tempur-Pedic Tempur-nekkussen je nek de hele nacht op één lijn te houden. Het is verkrijgbaar in drie maten, aanpasbaar aan je lichaamsvorm en slaapstijl, en het is volledig hypoallergeen. Als nekpijn uw probleem is, is een platter kussen misschien de betere optie.

In één onderzoek creëerden hogere kussens meer cranio-cervicale druk (dat is op de plek waar het hoofd en de nek samenkomen) en een grotere cervicale hoek, wat betekent dat je hoofd niet in lijn staat met je wervelkolom. Dit kan leiden tot pijn en stijfheid als je nek de hele nacht in die hoek blijft. De ene kant van het kussen heeft een grotere nekrol voor meer ondersteuning, terwijl de andere kant een kleinere nekrol heeft voor minder ondersteuning. Het begrijpen van hun slaapbehoeften kan iemand helpen de eerste keer de juiste aankoop te doen en blijvende verlichting te vinden van nekpijn.

Nekpijn komt vaker voor bij kantoormedewerkers en mensen die het grootste deel van de dag zitten, en als je slaapt met je ruggengraat gedraaid of overbelast in welke richting dan ook, kun je het erger maken. We raden vooral aan om te kiezen voor een verstelbaar kussen met versnipperd traagschuim, omdat je vulling kunt verwijderen of toevoegen om de perfecte hoogte te bereiken. Beide fysiotherapeuten met wie ik sprak, Karena Wu, PT, DPT, eigenaar van ActiveCare Physical Therapy in New York City en Mumbai, en Colleen Louw, PT, een therapeutische pijnspecialist en woordvoerder van de American Physical Therapy Association, adviseerden cervicale nekkussens. Dit leidt tot nachtelijke ontwaken, waardoor een vicieuze cirkel ontstaat die het moeilijk maakt om de rust te krijgen die je nodig hebt om te herstellen van nekpijn.

Deze kussens werken echter mogelijk niet voor iedereen, en het uitproberen van verschillende opties kan de toekomstige aankoopbeslissing van een individu helpen. Het kan zijn dat mensen met nekpijn geen genoeg krijgen van de herstellende slaap die ze nodig hebben, of het kan zijn dat nekpijn mensen wakker houdt. Een kussen dat zich naar je lichaam vormt, vooral het nekgebied, kan een wereld van verschil maken voor iedereen met chronische pijn. Soms bekend als contourkussens of cervicale kussens, kunnen ze ingebouwde contouren of openingen hebben om zich aan uw hoofdvorm aan te passen en tegelijkertijd de nek te ondersteunen.

De fabrikant adviseert dat het kussen mogelijk niet geschikt is voor zijdwarsliggers, maar het adviseert ook dat, als een zijslaper besluit het kussen te gebruiken, ze de zijgebieden moeten gebruiken omdat ze hoger zijn, waardoor een goede nekoplijning mogelijk is. Het Eli %26 Elm kussen is uniek omdat de U-vorm helpt om je schouder en nek in een ondersteunde positie te houden.

Leave Reply

All fileds with * are required