Welk kussen is het beste voor zijslaper?

Het Eli %26 Elm Cotton Side-Sleeper kussen is een geweldige keuze voor mensen die hulp nodig hebben bij het verlichten van nekpijn. Met een boemerangvormig, ergonomisch ontwerp dat zich aanpast aan de exacte contouren van je hoofd, nek en schouders, is het echt ideaal om opzij te slapen. Meenan suggereert ook dat het het beste is om een groter, steviger kussen te vinden zoals de Pillow Cube Pro van traagschuim om het hoofd en de nek te ondersteunen. Het merk zelf heeft een aantal verheven beweringen, namelijk dat zijn slapers „sneller in slaap vallen, langer in slaap blijven en gelukkiger wakker worden en wie zou daar niet door geïntrigeerd zijn? Nadat ik zelf op het matrasmateriaalachtige kussen heb geslapen, kan ik graag melden dat dit „kleine bed wonderen deed voor mijn pijnlijke schouder- en nekpijn.

En hoewel ik niet helemaal zeker ben van de snellere, langere en gelukkiger slaapbeloften, weet ik wel dat ik tijd heb om deze beweringen volledig uit te testen omdat de kussenkubus voelt alsof het me jaren zal duren. Als je een zijslaper bent, is de kans groot dat je je zorgen maakt dat je huid constant tegen de stof van je kussen wrijft. Dit zijden nachtkussen zal veel zachter zijn voor je gezicht. En hoewel ze eigenlijk de voorkeur geeft aan zachte kussens met wat pluis, vond Madeleine Casper's stevige alternatieve donskussen zo leuk dat ze het van haar vriend stal.

Grote en hoge zijslapers hebben hoge loftkussens nodig die super ondersteunend aanvoelen, en dat is precies wat je zou moeten vinden in het Original Purple kussen. In tegenstelling tot sommige hoog-loft kussens die het hoofd te hoog verhogen, voorkomt de demping van het dons dat het kussen de nek ongemakkelijk aanzwenkt. Het is gemakkelijk in te zien waarom een recensent Elm's zijslaapkussen Elm noemde „het beste geld dat ik ooit heb uitgegeven. Als een kussen te zacht is, kunnen zijslapers zo ver zinken dat het kussen de mond bedekt, wat ongemak veroorzaakt.

We ontdekten dat het kussen zeer vormbaar en behaaglijk was, waardoor het een goede optie is voor mensen die liever knuffelen met een kussen terwijl ze slapen. Blijf lezen om meer te weten te komen over speciale kussenoverwegingen voor zijslapers en hoe u een kussenmodel kiest op basis van uw lichaamstype en persoonlijke voorkeuren. Net als kussens met verstelbare vulling, worden boekweitkussenslopen geleverd met net genoeg rompen die je ze kunt toevoegen of aftrekken zoals je wilt, en ze kunt verdelen naar elke slaappositie waarin je je bevindt. Layla"s Kapok Pillow overtrof de verwachtingen van voormalig redacteur en zijslaper Nora Taylor, die het semi-stevige, met koper doordrenkte kussen beschreef als een „ondersteunende cake en „niet zacht genoeg om een wolk te zijn, maar heerlijk dicht.

Biologisch, duurzaam en veganistisch, het Avocado Molded Latex kussen is gemaakt van met houtskool doordrenkte, natuurlijke latex; het kussen is stevig en behoudt zijn vorm na verloop van tijd. Volgens Cushner, de meeste zijslapers hebben kussens van gemiddelde tot hoge loft nodig die „voldoende demping bieden voor het hoofd en de nek zonder te laag te zinken, dus het aanpasbare vulniveau helpt u bij het vinden van het hok dat het beste werkt voor uw lichaam. Hetzelfde geldt voor kussens, want de beste kussens voor zijslapers hebben precies het juiste hok om je hoofd en nek in lijn te houden. Het binnenkussen biedt ondersteuning met twee verschillende soorten traagschuim, terwijl het buitenste kussen een buitenkant van zacht comfort creëert.

In uw onderzoek naar een kussen dat compatibel is met zijslapen, zult u ongetwijfeld kussenfabrikanten tegenkomen die beweren dat hun producten geschikt zijn voor alle slaapposities, of dat de constructie en materialen van hun kussens universeel comfort bieden voor alle slapers, ongeacht lichaamstype of persoonlijk voorkeur.

Leave Reply

All fileds with * are required