Welke kussens zijn het meest comfortabel?

Het Layla Kapok Pillow was het beste nekpijnkussen dat we hebben getest. Het is verstelbaar en vormt zich naar je hoofd en nek voor een zeer comfortabele nachtrust. Meestal werkt een dun, zeer zacht kussen het beste voor buikslapers die net genoeg vulling hebben om hun gezicht van het vlakke oppervlak van de matras te beschermen. De meeste kussens zijn voor je hoofd, maar als je last hebt van rugpijn, is het een goed idee om ook een lichaamskussen te overwegen.

Een zijslaper zei dat het te veel zonk, terwijl een ander die meestal twee kussens gebruikt opmerkte: „Ik begon met twee kussens en schakelde eigenlijk's nachts over. Hoewel hoge temperaturen de beste manier zijn om ziektekiemen en allergenen zoals huisstofmijt te doden, kunnen ze ook bakken en het kussen beschadigen. Het mid-pluche Brooklinen donskussen past zich goed aan verschillende slaapposities, waardoor het het ideale kussen is voor mensen die de hele nacht verschuiven. Je kunt zien of het tijd is voor een nieuw kussen of je kussen klonterig of plat is, ongeacht hoeveel je het pluist.

Als je op je rug of zijkant slaapt en een verstelbaar kussen van versnipperd geheugenschuim wilt, maar er niet van houdt om rommelige handenvol eruit te trekken om de hoeveelheid vulling aan te passen, is het Sleep Number ComfortFit Pillow Ultimate een opgeruimd pakket dat de upgradeprijs waard is. Robbins zei dat hotels en slaapklinieken meestal kamers uitrusten met zijslapers in gedachten, dus als je kussens koopt voor een logeerkamer, is een zijslaapvriendelijk kussen meestal een goede gok. Het is gemakkelijker om je schouders en nek te vormen dan andere donskussens zoals het Frontgate Resort Luxury Goose Down Gusseted Pillow. Als u begrijpt wat deze materialen zijn en hoe ze over het algemeen presteren, kunt u bepalen welke kussens het beste bij uw behoeften passen.

Sommige fabrikanten verkopen hun kussens specifiek op rug-, buik- of zijslapers, maar aangezien er geen industriestandaarden zijn over wat bijvoorbeeld een zijslaperkussen maakt versus een voor een rugslaper, zijn deze labels aan het eind van de dag zinloos. Variërend van kussens voor zijslapers, buik- en rugslapers, maar ook voor degenen die tussen posities rollen (combinatiedwarsliggers), is er een kussen voor elke slaper.

Leave Reply

All fileds with * are required