Welke vorm van zwangerschapskussen is het beste?

Een U-vormige versie biedt ondersteuning voor zowel je rug als voorkant, maar neemt meer bedruimte in beslag. Als alternatief neemt een C-vormig kussen iets minder ruimte in beslag, maar het biedt niet de volledige lichaamsondersteuning waar je misschien naar verlangt. Een van de belangrijkste nadelen van zwangerschapskussens voor het hele lichaam is dat ze zoveel ruimte in je bed opeten, wat lastig kan zijn voor je partner, huisdieren of iemand met wie je je bed deelt. Dit zwangerschapskussen van Boppy heeft een iets korter profiel, en het supersmalle middengedeelte stelt je in staat om het bovenste gedeelte onder je bovenlichaam en het onderste deel tussen je benen vast te zetten zonder zoveel extra ruimte in te nemen.

Het slanke C-vormige kussen heeft een voorgevormde curve waardoor het comfortabel is om je lichaam eromheen te krullen, wat Murray uitlegt dat het de beste manier is om een lichaams- of zwangerschapskussen te gebruiken. Je wilt een zachte verlenging van je ruggengraat door je staartbeen en ook door je nek. Wanneer het staartbeen in een 'woop' steekt, is de C-curve van de foetuspositie verstoord en kan deze druk uitoefenen op de lumbale wervelkolom, legt ze uit. Als je wakker bent, kun je met het smalle middengedeelte het kussen vouwen en draaien, zodat je het kunt gebruiken als voedingskussen of voor rugondersteuning tijdens het zitten.

Een ander populair zwangerschapskussen is de C-vorm, die een open zijde heeft in plaats van de volledig omwikkelde U-vorm. Maar „ze zijn groot en kunnen behoorlijk wat ruimte innemen, dus partners kunnen zich druk voelen”, waarschuwt ze. De Leachco Snoogle heeft de vorm van de letter C en is ontworpen om de natuurlijke contouren van je lichaam van top tot teen te ondersteunen. Het PharmeDoc C-vormige kussen voor het hele lichaam is een zeer ondersteunend kussen voor gebruik tijdens de zwangerschap.

De C-vorm buigt aan beide zijden rond het lichaam om bochten te wiegen en de spanning overal te verminderen, vooral in het hoofd en de benen. Slapers zullen willen overwegen hoe groot hun bed is voordat ze een zwangerschapskussen kopen. Neem vooraf de afmetingen van het kussen op om ervoor te zorgen dat het comfortabel op je matras past. J-vormige en C-vormige kussens zijn meestal groot, dus ze moeten idealiter worden gebruikt op een kingsize matras om voldoende slaapruimte te garanderen.

Rechthoekige en U-vormige kussens kunnen goed werken op een queensize of kingsize bed. Waarom zou je deze kiezen? Pampers Parents kozen de Snoogle als het beste zwangerschapskussen vanwege de unieke C-vorm, die de contouren van je lichaam volgt. De gebogen uiteinden zorgen voor een passende ondersteuning van het hoofd en de nek, terwijl de buik je rug en buik ondersteunt. Om nog comfortabeler te worden, kun je het licht gebogen uiteinde tussen je knieën stoppen.

Het is een van de beste ontwerpen voor zwangerschapskussens om rug- of buikslapers te helpen bij de overgang naar zijslaap. Hoewel het de favoriet is, wensten sommige Pampers-ouders dat het O-vormig of iets langer was. Toch maakt de eenvoudige reiniging het goed, omdat het kussen is voorzien van een flap in sham-stijl die u kunt verwijderen voor het wassen van de machine. Dit betekent ook dat het geen ritssluiting heeft die tegen je kan drukken en ongemak kan veroorzaken.

Waarom zou je deze kiezen? Veel Pampers-ouders merkten op dat zwangerschapskussens hen's nachts warm aanvoelden, omdat de stof warmte vasthield. Als dat je ervan weerhoudt er een te gebruiken, overweeg dan om het MOON PINE, U-vormig zwangerschapskussen voor volledige lichaamsondersteuning te proberen. Dit is de enige met een katoenen vulling en de hoes is voorzien van gaasgaten om de luchtcirculatie te bevorderen. Hoewel het kussen de vorm heeft van een U, heeft het groeven langs zijn „benen”, waardoor u tegelijkertijd uw hoofd, nek, schouder, rug, buik, knieën en benen kunt ondersteunen.

Dit is misschien de reden waarom Pampers Parents het een van de beste zwangerschapskussens vonden om te slapen. Bovendien heeft het een eenvoudig te verwijderen hoes die wasbaar is in de machine. Zodra de baby is geboren, kunnen ouders het kussen in een ronde vorm klemmen voor gebruik als ligbed voor baby's of schootkussen om pasgeborenen te voeden. Kleinere kussens zoals wiggen en standaard lichaamskussens laten veel ruimte over in je bed, maar je ruilt steun van top tot teen voor die extra ruimte.

Voor degenen die minder dan graag veel geld aan een kussen willen uitgeven, is dit een van de beste zwangerschapskussens om met een beperkt budget vast te houden. Er zullen zeker mensen zijn die je vertellen je geen zorgen te maken over een nieuw zwangerschapskussen en in plaats daarvan verschillende gewone kussens bevelen om onder je bult en tussen je benen te gaan. Omdat slaap zo kostbaar is, vooral tijdens de zwangerschap, hebben we de beste zwangerschapskussens op de markt verzameld. De beste manier om met een zwangerschapskussen te slapen, is door het op een manier te positioneren die al die lichaamsdelen ondersteunt, waardoor je gemakkelijker kunt slapen, of je nu meestal een rugslaper, zijslaper of maagslaper bent.

We spraken met Davis, Elrich en drie andere experts om de beste zwangerschapskussens te vinden om negen maanden en daarna mee te knuffelen. Moeders in de What to Expect-gemeenschap stellen voor om twee van deze basiskussens op te pakken, een voor je voorkant en één voor je rug om te dienen als geïmproviseerd U-vormig kussen. Maar als je niet van de gebogen stijl houdt, is er ook het logvormige Tempur-Pedic Body Pillow, dat ook een van de beste zwangerschapskussens is voor queensize bedden en andere kleinere ruimtes. Zwangerschapsmensen hebben specifieke behoeften, denk aan zwangerschapskleding, zoals hobbelvriendelijke leggings en jurken, zwangerschapsondergoed en natuurlijk de beste zwangerschapskussens voor een goede nachtrust.

Een U-vormig zwangerschapskussen maakt het wisselen van houding gemakkelijker en kan worden gecombineerd met standaard kussens of kussens voor extra ondersteuning. In tegenstelling tot sommige lichaamskussens die bedoeld zijn om in één richting te worden gewikkeld, wikkelt dit kussen zich om je hele lichaam en past het zich aan beide kanten aan, van rug tot buik, voor ultiem comfort. .

Leave Reply

All fileds with * are required