Workshop Instagram voor Bed&Breakfast- Eigenaren

MEER GASTEN, MEER OMZET  MET INSTAGRAM 2 jaar geleden starten ik mijn eigen Bed&Breakfast 't Heide Huisje. Voordat ik begon mijn eigen bijzonder plekje wist ik dat ik o.a. Instagram in wilde zetten om meer naamsbekendheid te krijgen en natuurlijk gasten. Na twee jaar kan ik zeggen dat ik een goede zet heb gedaan met mijn Instagram. 70% van mijn gasten komen via Instagram. Inmiddels heb ik 1425 volgers op mijn Instagram @hetheidehuisje Het idee ontstond om een workshop te ontwikkelen voor Bed&Breakfast eigenaren. Hier neem ik natuurlijk ook mijn eigen ervaringen in mee.Dus zou jij als Bed&Breakfast  eigenaar meer willen halen uit je Instagram? Denk hierbij aan meer gasten en omzet? Dan is wellicht de Workshop Instagram voor Bed&Breakfast eigenaren een idee. Samen met een kleine groep (minimaal 4 max 6) Bed&Breakfast eigenaren gaan we aan de slag. Veel persoonlijke aandacht omdat wij het kleinschalig houden. Je ontmoet nieuwe Bed&Breakfast eigenaren. Aan het einde van de dag weet je precies hoe je Instagram inzet om meer gasten te ontvangen. Maar je gaat natuurlijk ook met vol energie en enthousiasme naar huis zodat je meteen aan de slag kunt gaan met je eigen Instagram Profiel. Op dit moment zijn wij volop de workshop aan het ontwikkelen. De workshop gaat de gehele dag in beslag nemen. Wil jij er ook bij zijn of wil jij als eerste de informatie ontvangen over deze Workshop. Stuur een mail naar hetheidehuisje@gmail.com. Datum: Woensdag 11 september Tijdstip: 10.00 - 15.30 uur Locatie: Bed&Breakfast 't Heide Huisje Omgeving Den Bosch Prijs: 375 euro exclusief BTW, inclusief Koffie, thee en zoete lekkernijen, Lunch en een eigen Social Media Planner.   Vooraf krijg je een een vragenlijst opgestuurd,  zodat ik precies weet wat jij wilt weten en leren en je zo een goede coaching op maat krijgt. Heb je geen Bed&Breakfast maar bijvoorbeeld een vakantiehuis of vergaderlocatie dan ben je natuurlijk ook welkom.  
X
Op de hoogte blijven van de meest bijzondere adressen?
Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!