Wat zijn de beste kussens?

We hebben deze pagina onlangs bijgewerkt met het Tempur-Pedic Tempur-cloud Pillow als onze beste keuze voor rug- en buikslapers. Het Saatva Latex kussen blijft onze beste algemene keuze. Hoewel stevigheid en vultype worden bepaald door uw slaapvoorkeur, zeggen Cushner en Foley dat het hok, of de hoogte, van uw kussen belangrijker is als u op uw zij slaapt. We spraken met Cushner, Foley, Toussaint-Keshinro en nog drie experts over waar je op moet letten in kussens voor zijslapers en welke ze aanbevelen.

Met een uniek „U-vormig ontwerp nestelt Eli %26 Elm's zijslaapkussen zich als een puzzelstuk in de ruimte tussen je hoofd, nek en schouders om de ideale uitlijning van de wervelkolom te creëren. Het is gevuld met een mix van zachte en ondersteunende noedellatex en polyestervezels, en je kunt de hoogte en stevigheid aanpassen door vulling te verwijderen of toe te voegen. Volgens Cushner, de meeste zijslapers hebben kussens van gemiddelde tot hoge loft nodig die „voldoende demping bieden voor het hoofd en de nek zonder te laag te zinken, dus het aanpasbare vulniveau helpt u bij het vinden van het hok dat het beste werkt voor uw lichaam. De vulling is omhuld met een voering die wordt beschermd door een machinewasbare buitenhoes, maar het merk verkoopt ook een speciale kussensloop die naadloos in de vorm van het kussen past (en die u op het moment van aankoop met het kussen kunt bundelen).

Ja, waterbedden raakten een paar decennia geleden uit de mode, maar Alanna McGinn, de oprichter en CEO van Good Night Sleep Site, en Dr. Toussaint-Keshinro zijn het er allebei over eens dat waterkussens de gouden standaard zijn voor mensen die meer neksteun nodig hebben. Waterkussens zijn „perfect voor elk type slaaphouding en velen zijn goedgekeurd door chiropractor, omdat de stevigheid de ondersteuning biedt voor het uitlijnen van hoofd, nek en wervelkolom die mensen met chronische pijn zal helpen, legt McGinn uit. Toussaint-Keshinro, het waterkussen van Mediflow heeft een zachte laag vezels die bovenop een laag water zit die je zelf vult om een responsief kussen te creëren dat nekpijn kan helpen verminderen.

Het uniek verstelbare kussen kan steviger worden gemaakt door meer water toe te voegen of zachter door wat te verwijderen. Het perfecte kussen kan een revolutie teweegbrengen in je slaap, maar het is ook ongrijpbaar. Na meer dan 1.000 nachten 120 kussens te hebben getest, hebben we geleerd dat het juiste kussen voor jou afhangt van je lichaamsvorm en slaaphouding. Daarom zijn onze favorieten het versnipperde schuim Nest Bedding Easy Breather Pillow voor zij- en rugslapers en het down-alternatieve Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate voor maagslapers aanpasbaar om u te helpen de beste pasvorm te krijgen.

Leave Reply

All fileds with * are required