Wirecutter beste kussenbeschermer?

De stof heeft een vochtafvoerende buitenlaag met een zijdezacht oppervlak. Het perfecte kussen kan een revolutie teweegbrengen in je slaap, maar het is ook ongrijpbaar. Na meer dan 1.000 nachten 120 kussens te hebben getest, hebben we geleerd dat het juiste kussen voor jou afhangt van je lichaamsvorm en slaaphouding. Daarom zijn onze favorieten het versnipperde schuim Nest Bedding Easy Breather Pillow voor zij- en rugslapers en het down-alternatieve Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate voor maagslapers aanpasbaar om u te helpen de beste pasvorm te krijgen.

We ontdekten dat mensen die de voorkeur geven aan een plat kussen meer van donsopties hielden, en dat mensen die een kussen met meer ondersteuning wilden, meer loft nodig hadden. Het is de moeite waard om een beschermer te kopen, zelfs als u zich geen zorgen maakt over bedwantsen of allergieën, omdat uw kussen jaren langer meegaat als het is ingekapseld, en voor deze prijs is het het rendement op de investering waard, vooral voor high-end kussens met een levenslange garantie. Het meeste van het bovenstaande is van toepassing op kussenhoezen en matrasbehuizingen, maar de bar is een beetje anders voor kussenbeschermers. Het Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate is het enige aanpasbare alternatieve kussen dat we ooit hebben getest, en het is ideaal voor maagslapers die moeite hebben om de juiste hoogte te vinden.

The Company Store White Bay PrimaLoft Black Label Down Alternative Pillow Dit kussen comprimeerde te veel voor zij- en rugslapers, hoewel een rugslaper opmerkte dat het door zijn zachtheid luxueuzer aanvoelde dan de meeste alternatieve opties voor dons. Het is gemakkelijker om je schouders en nek te vormen dan andere donskussens zoals het Frontgate Resort Luxury Goose Down Gusseted Pillow. Dit kussen is niet zo groot als de meeste traagschuimkussens die we hebben overwogen, dus als je de voorkeur geeft aan een medium loft, kan het voor jou werken. Of je je nu zorgen maakt over allergieën of bedwantsen, de beste matras- en kussenslopen ritsen rond het hele item, en de buitenlaag van de stof moet strak geweven zijn om huisstofmijt buiten te houden, met een dunne bedwantbestendige binnenlaag.

Hoewel hoge temperaturen de beste manier zijn om ziektekiemen en allergenen zoals huisstofmijt te doden, kunnen ze ook bakken en het kussen beschadigen.

Leave Reply

All fileds with * are required