Zijn u-vormige kussens goed voor zwangerschap?

Een U-vormig zwangerschapskussen maakt het wisselen van houding gemakkelijker en kan worden gecombineerd met standaard kussens of kussens voor extra ondersteuning. Om jezelf tijdens de slaap te ondersteunen, een ideale houding als je te maken hebt met brandend maagzuur, stapel je een U-vormig zwangerschapskussen met anderen eronder ingeklemd, Princess and the Pea-stijl. Voorgevormd om je lichaam zachtjes te omhelzen, zal het Queen Rose zwangerschapskussen vooral nuttig zijn vanaf het tweede trimester. Het U-vormige ontwerp heeft volgens de experts waarmee we spraken een voorkeursoptie, omdat het volledige lichaamsondersteuning biedt.

Slaapconsulent Kelly Murray legt uit dat U-vormige kussens geweldig zijn voor iedereen, zwanger of anderszins, die in het algemeen „pijn ervaart op een hoger niveau en zich overal ondersteund wil voelen, van mensen met fibromyalgie tot aanstaande mama's „vooral degenen tot ver in hun zwangerschap, degenen met combinaties van ischias, lumbale pijn en nekpijn. Gevuld met polyfill, is dit kussen stevig genoeg om je ledematen ondersteund te houden terwijl je rust. De gezellige hoes kan in de was worden gegooid om het onderhoud rustig te houden, en het wordt geleverd in drie lengtes, zodat u degene kunt kiezen die het beste bij uw lengte past. Erlich legt uit dat U-vormige kussens „geweldig zijn voor zijslapers die vaak heen en weer draaien, omdat je kussens niet heen en weer hoeft te bewegen.

Het Yana kussen heeft een voorgevormde U-vorm die is ontworpen om de natuurlijke rondingen van je lichaam te omarmen. Het semi-flexibele kussen kan worden vastgebonden, gedraaid, gedraaid en gebruikt tijdens het slapen, zitten of gewoon loungen. Het merk biedt twee vultypes, koelgel of natuurlijke latex, waaruit je kunt kiezen wanneer je bestelt. Beide vultypes hebben dezelfde prijs en zijn verstelbaar om het kussen steviger of zachter te maken, zodat u uw slaapervaring kunt aanpassen.

Het kussen heeft een machinewasbare hoes en het merk merkt op dat het in een decoratieve knoop kan worden „vastgebonden” voor compacte opslag wanneer het niet in gebruik is. Er zijn vier full-body-vormen die je kunt tegenkomen; U-vormig, C-vormig, J-vormig en O-vormig. Deze kussens zijn gemaakt om je hele lichaam te wiegen, zodat je de hele nacht goed uitgelijnd en comfortabel bent. Het minimaliseert de hoeveelheid beweging tijdens de nacht en houdt gevoelige gebieden stabiel.

De beste pijnverlichting die een zwangerschapskussen u kan bieden, is voorkomen dat u's nachts op uw buik rolt. En terwijl het plaatsen van een gewoon kussen voor je alleen je bult zal dempen, betekent de ongebruikelijke vorm van dit kussen dat zowel de achterkant als de voorkant van je hele lichaam wiegen. Weiss legt uit dat „het ideale kussen de ruggengraat uitlijning moet bieden voor zijslaap, comfort en stabiliteit zonder's nachts plat te worden, en dit dubbele wigkussen doet precies dat, met het ene uiteinde nestelt zich onder je onderrug en de andere kant past onder je bult. Dit 65-inch zwangerschapskussen van Meiz kan ondersteuning bieden aan iedereen die langer is dan gemiddeld en bijna een voet langer is dan veel van de kussens op deze lijst.

Geweldig voor gevoelige slapers die grotere zwangerschapskussens te claustrofobisch vinden, dit wigvormige kussen glijdt recht onder de buik om het voorzichtig op te tillen, waardoor het gewicht van je pijnlijke rug en gewrichten wordt gehaald. Een van de beste eigenschappen is dat het hele kussen is ontworpen om naar behoefte in de wasmachine te worden gegooid, niet alleen de hoes. De slaapstijl die u verkiest voordat u zwanger werd, kan een indicatie zijn van welk type zwangerschapskussen u helpt het beste te slapen. Een C-vormig kussen werkt misschien beter voor sommige aanstaande moeders, maar het biedt mogelijk niet dezelfde rugsteun als een U-vormig kussen.

Enkele van de beste zwangerschapskussens zijn relatief goedkoop, maar wees op uw hoede voor dunne kussens, want u krijgt niet de ondersteuning die u nodig hebt. Volgens Weiss zou het beste kussen voor de zwangerschap middelmatig stevig moeten zijn, waarvan ze zegt dat het „zacht genoeg is om comfortabel te zijn, maar stevig genoeg om het lichaamsgewicht's nachts te ondersteunen zonder plat te worden. Als je weinig ruimte hebt, met een queensize of tweepersoonsbed, zijn de beste zwangerschapskussens voor jou degenen die niet gebogen zijn, zoals wiggen. Als u meer geïndividualiseerde begeleiding wilt over het beste type zwangerschapskussen voor uw lichaam, neem dan contact op met uw zorgverlener.

Daartoe, terwijl het knuffelen van een zacht zacht kussen misschien het meest aantrekkelijk klinkt, legt Seth Davis, slaapadviseur en oprichter van Sleepably, uit dat stevigere kussens meestal de juiste keuze zijn. In tegenstelling tot sommige lichaamskussens die bedoeld zijn om in één richting te worden gewikkeld, wikkelt dit kussen zich om je hele lichaam en past het zich aan beide kanten aan, van rug tot buik, voor ultiem comfort. .

Leave Reply

All fileds with * are required