Wat is het beste kussen om te slapen?

We hebben deze pagina onlangs bijgewerkt met het Tempur-Pedic Tempur-cloud Pillow als onze beste keuze voor rug- en buikslapers. Het Saatva Latex kussen blijft onze beste algemene keuze. Het perfecte kussen kan een revolutie teweegbrengen in je slaap, maar het is ook ongrijpbaar. Na meer dan 1.000 nachten 120 kussens te hebben getest, hebben we geleerd dat het juiste kussen voor jou afhangt van je lichaamsvorm en slaaphouding.

Daarom zijn onze favorieten het versnipperde schuim Nest Bedding Easy Breather Pillow voor zij- en rugslapers en het down-alternatieve Sleep Number PlushComfort Pillow Ultimate voor maagslapers aanpasbaar om u te helpen de beste pasvorm te krijgen. Het bedrijf stelt je een handvol vragen en bepaalt welk type kussen het beste past door kleuren toe te wijzen in plaats van beschrijvende namen. Er zijn ook een aantal geweldige koelkussens voor warme slapers, plus kussens van traagschuim voor verlichting van nekpijn. Een ander nadeel is dat als je's nachts van positie moet veranderen of aanpassingen moet doen, het openen van dit kussen en het vervangen van de inzetstukken kieskeurig is, maar de ervaring is nog steeds zoveel beter dan lijden aan het verkeerde kussen.

Zo niet, kies dan de zachte of middelgrote versies, of ga verder omhoog in deze productgids naar het volledig verstelbare Coop Home Goods Adjustable Pillow (Nee, of het pluizige Casper Original Sleep Pillow (nr. Het Tuft %26 Needle Original Foam Pillow is zacht en zacht en ondersteunt de trifecta van het droomkussen. Er is altijd veel vraag naar de beste kussens voor studenten in de aanloop naar de terugkeer van scholen, dus het loont om zo vroeg mogelijk te beginnen met winkelen. Het kussen krijgt een antimicrobiële behandeling die bedoeld is om schadelijke bacteriën te voorkomen, hoewel je het kussen ook kunt spot-clean of chemisch reinigen als dat nodig is.

Riley Down Pillow (pluche en stevig) Beide kussens kwamen met een vreemde geur, die een tester vergeleek met zijn kippenhok. Het kussen is verkrijgbaar in koningin- of kingsize maten met een machinewasbare hoes, en je kunt kussens afzonderlijk kopen of een paar dollar besparen door een set van twee te kopen. In vergelijking met dichtere materialen zoals traagschuim blijven de kussens relatief koel, maar stoppen ze met actief koelen zoals het Leesa Hybrid Pillow. Het Brooklyn Bedding Talalay Latex Pillow is ondersteunend en responsief, dus je moet niet het diepe zinken ervaren dat je kunt tegenkomen met een schuimkussen.

Leave Reply

All fileds with * are required