Zijn mijn kussens goede kussens?

MyPillow heeft wel een flinke hype, maar voor ons viel de MyPillow Premium letterlijk plat tijdens de review. De stukjes schuim werden's nachts door het hoofd samengeperst en na slechts een paar nachten slapen werd het te plat om comfortabel te zijn tijdens het slapen. Slapers zullen dit kussen continu in de droger moeten pluizen als ze ervan willen genieten terwijl ze achter- of zijslapen slapen. Zowel de middelgrote als de stevige kussens zijn redelijk comfortabel.

Ze gaan niet plat als je je hoofd erop legt, wat we leuk aan ze vinden. We dachten echter dat onze MyPillows enigszins teleurstellend en onopvallend waren. Zijn ze comfortabel? Ja, dat denken we wel. Zijn ze, na het overwegen van hun prijzen, tot onze favorieten? Nee.

Ik kocht My Pillows voor mijn gezin voor Kerstmis en iedereen vertelde me dat ik je gevoelens niet wil kwetsen, maar dit kussen is vreselijk en klonterig. Na een maand gebruikte ik uiteindelijk de kussens waar mijn katten op konden liggen, na een paar maanden gooide ik ze in de vuilnisbak, precies waar de kussens thuishoren. Het enige wat je hoeft te doen is het kussen na elke avond omdraaien om de volle kant naar achteren te krijgen of je kunt het kussen schudden. Ook had ik nooit gedacht dat ik een kussensloop zou prijzen, maar de kussensloop voelt mooi aan en ziet er prachtig uit.

Omdat ik 2 kussens tegelijk kocht, mocht ik het ene kussen niet terugbrengen dat voor mij niet werkte. Wat ik wel kan zeggen is dat dit kussen een heel uniek gevoel heeft dat ik in geen enkel ander kussen ben tegengekomen. Het vinden van het juiste kussen kan even duren, de kussens op deze site geven je een goed overzicht van wat er op de markt is en wat je kunt verwachten voordat je een aankoop doet. Ze worden pas vervangen als ze de defecte kussens hebben ontvangen en in de tussentijd heb ik geen kussens op mijn bed.

Ze probeerde My Pillow voor het eerst en je weet dat ze het echt leuk vindt en vond het kussen erg comfortabel. Een van de andere problemen met het My Pillow komt alleen van het hoofd dat in deze kom in het midden van het kussen gaat en er ook voor zorgt dat ik wakker word met een pijnlijke bovenrug en strakheid over schouders en borst. De eerste dag dat ik mijn kussen kreeg, werd ik er verliefd op, ik sliep zo goed, maar naarmate de maanden verstreken, het is moeilijk een erg ongemakkelijk, ik waste het in de droger, deed niets anders dan het moeilijker maken, hey mijn kussen kerel hoe krijg ik dit kussen terug alsof het de 1e week was.

Leave Reply

All fileds with * are required